Verkkokurssisivusto WordPressillä
valmiiksi tehtynä

Kuvittele kaunis ja toimiva verkkokurssisivusto, joka sopii sinun brändiisi.

Olet viettänyt tunteja selvittelemällä, miten toteutat verkkokurssisi. Olet jo muutenkin kiireinen oman elämäsi ja yritystoiminnan kanssa. Jos sinun täytyy vielä opetella verkkokurssialustan toteuttaminen päivästäsi loppuvat tunnit.

On aika lopettaa jahkailu ja hankkia juuri sinun yrityksellesi sopiva verkkokurssisivusto valmiina, jotta saat verkkokurssisi viimein myyntiin.

Jos haluat saada verkkokurssisivustosi julkaistua nopeasti ja ilman tuskailua niin minulla on sinulle ratkaisu.

Nettisivut Päivässä -palvelun logo. Nettisivut Päivässä auttaa hankkimaan nettisivut yritykselle 1-2 päivässä.

Nettisivut Päivässä on tarkoitettu palvelu- ja digiyrittäjille sekä bloggaajille, jotka tarvitsevat uudet nettisivut, blogin, myyntisivun tai verkkokurssisivuston, mutta eivät kaipaa pitkää projektia tai loputonta edes takaisin viestittelyä.

Nettisivut Päivässä sopii sinulle verkkokurssisivustosi toteutukseen, jos

  • Verkkokurssisisi olisi valmis myyntiin ja haluat toteuttaa sen WordPressillä.
  • Haluat, että nettisivusi sekä verkkokurssisi ovat yksi selkeä kokonaisuus, jota voit hallita itse.
  • Haluat saada uudet nettisivusi pystyyn nopeasti, mutta käytät työaikasi mieluummin oman osaamisesi parissa.

Näin hankit verkkokurssisivuston yritykselle
Nettisivut Päivässä™ -palvelulla

0

Ilmainen alkukartoitus

Varaa ilmainen 15 min alkukartoitus tai laita minulle sähköpostia ja jutellaan sopisiko WordPressillä toteutettu verkkokurssisivusto sinulle.

1

Varaa

Varaa Nettisivut Päivässä ajankohtasi ja vahvista varauksesi maksamalla 50 % paketin hinnasta.

Saat sähköpostitse linkin aloituskyselyyn sekä ohjeet nettisivujesi materiaalien toimittamiseen.

2

Valmistelut

Toimitat minulle nettisivujesi materiaalit, kuten tekstit, valokuvat ja logon viimeistään 5 päivää ennen sovittua ajankohtaa.

Sekä aloituskyselyyn vastaaminen että materiaalien toimittaminen onnistuu helposti sinulle jaetun Google Drive -kansion kautta.

3

Toteutus

Toteutan verkkokurssisivustosi varaamanasi ajankohtana. Sivuston toteutukseen varataan 2-3 päivää sivujen määrästä riippuen.

Lopuksi sivusi ovat valmiit ja ne julkaistaan!
Loput paketin hinnasta maksat 7 päivän maksuajalla.

4

Tuki

Olen tukenasi seuraavan 30 päivän ajan ja neuvon sinua tarvittaessa esim. päivitysten kanssa.

Saat myös pääsyn materiaalipankkiin, josta löydät ohjeet nettisivujesi sisällön päivittämiseen, verkkokurssilisäosan käyttöön sekä WordPressin teeman ja lisäosien päivittämiseen.

Nettisivut Päivässä verkkokurssisivuston hinta

2000 € + alv (2 päivää)
1-2 sisältösivua sekä verkkokurssiominaisuus

2200 € + alv (3 päivää)
3-5 sisältösivua sekä verkkokurssiominaisuus

Verkkokurssisivuston toteutus WordPressillä sovittuna ajankohtana, 30 päivän tuki sekä pääsy materiaalipankkiin, josta löydät ohjeet nettisivujesi sisällön päivittämiseen, verkkokurssilisäosan käyttöön sekä tietoturvapäivityksiin.

Verkkokurssiominaisuus toteutetaan LifterLMS-verkkokurssilisäosalla sekä Woocommerce-verkkokauppalisäosalla. Huomaathan, että tarvitset LifterLMS Woocommerce Integration -lisäosan, jonka hinta on tällä hetkellä 149 dollaria vuodessa.

Sivuille asennetaan valitsemasi maksunvälittäjän lisäosa.

Yhden kurssin sisällön paikoilleen vieminen (max. 10 oppituntia).

Jokainen sivusto on erilainen, mutta sivuillesi voidaan lisätä toiveidesi mukaan esim. linkit sosiaalisen median tileihin, nettiajanvarauspalvelu (esim. Timma, Vello, BookSalon), yhteydenottolomake tai uutiskirjeen tilauslomake.

Pakettiin kuuluu tarvittaessa 5 kuvapankkikuvaa. 

Kaikille sivuille lisätään evästeilmoitus, tietosuojaseloste (teksti tulee sinulta), Google Analytics, Google Search Console sekä RankMath SEO -hakukoneoptimointilisäosa.

Paketin hintaan ei sisälly sivujesi domain (eli verkko-osoite) tai webhotelli. Suosittelen asiakkailleni Hostaanin webhotellia ja pystyt hankkimaan myös domainin heidän kauttaan. Saat minulta myös tarvittaessa neuvoja domainin ja webhotellin hankintaan.

Verkkokurssi toteutetaan LifterLMS-verkkokurssilisäosalla ja Woocommerce-verkkokaupalla. Tätä varten sinun tulee hankkia maksullinen LifterLMS Woocommerce Integration -lisäosa, jonka hinta on tällä hetkellä 149 dollaria vuodessa. Opastan sinulle mielelläni lisäosan hankinnan.

Verkkokurssisivustolle tarvitsen maksunvälittäjän maksujen vastaanottamista varten. Suomalaisia maksunvälittäjiä ovat esim. Visma Pay tai Paytrail. Teet itse sopimuksen maksunvälittäjän kanssa ja vastaat heidän kuluistaan. Maksunvälittäjän lisäosan asentaminen sivustolle kuuluu kuitenkin pakettiin.

Videoina oleva verkkokurssin sisältö kannattaa ladata erilliselle alustalle, kuten YouTubeen tai Vimeoon. Tämä sinun tulee tehdä itse.

Mahdollisista lisäominaisuuksista verkkokurssialustaan veloitetaan erikseen (esim. toistuvien maksujen vastaanottaminen jäsenyyksiä varten).

Pakettiin ei kuulu yrityksesi brändin luominen, logo, tekstien kirjoitus tai tekstien hakukoneoptimointi. Sivustolle on kuitenkin asennettu hakukoneoptimointilisäosa, jonka avulla voit kehittää sisältöjesi hakukoneoptimointia.

Voit käydä tutustumassa LifterLMS:llä tehtyyn verkkokurssiin täällä. Tämä esimerkkikurssi on ilmainen eikä vaadi sisäänkirjautumista.

Kyllä! Olen sinuun yhteydessä päivän aikana nettisivujesi edistymisestä ja pääset kommentoimaan sivuja työn edetessä. Pidämme yhteyttä toiveesi mukaan sähköpostin tai Whatsappin kautta ja voit lähettää minulle teksti- tai ääniviestejä ja kuvia tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse olla liimautuneena puhelimeesi koko päivää, mutta sinun tulisi olla tavoitettavissa kohtuullisen nopealla aikataululla, jotta pääsen etenemään työssäni.

WordPressillä tehdyt nettisivut tarvitsevat aina vähintäänkin säännöllisiä WordPressin, teeman ja lisäosien päivityksiä, jotta sivujesi tietoturva pysyy kunnossa. 

Pakettiin kuuluu materiaalipankki, jossa löydät video-ohjeet sivustosi varmuuskopiointiin sekä päivityksiin.

Mikäli et halua hoitaa päivityksiä jatkossa itse, voit myös ostaa minulta ylläpitopaketin nettisivuillesi. Tarjoan sekä pelkkien tietoturvapäivitysten hoitamista että sisällön päivittämistä.

Ylläpitopaketti I
Pelkät tietoturvapäivitykset. Sisältää WordPressin, teeman ja lisäosien päivitykset viikoittain sekä sivuston varmuuskopioinnin päivittäin.
Hinta 33 € / kk + alv. Laskutetaan 3 kk välein.

Ylläpitopaketti II
Tietoturvapäivitykset sekä sisällön päivittäminen.
Sisältää WordPressin, teeman ja lisäosien päivitykset viikoittain sekä sivuston varmuuskopioinnin päivittäin.
Sisältää 30 min / kk sivuston sisällön päivittämiseen. Tämä voi sisältää esim. tekstien muutoksia, sisällön paikoilleen viemistä, kuvien vaihtoa.
Hinta 49 € / kk + alv. Laskutetaan 3 kk välein.

Kyllä! Saat pääsyn materiaalipankkiin, josta löydät ohjevideot nettisivujesi sisällön päivittämiseen sekä verkkokurssilisäosan käyttöön, jotta voit lisätä sivustollesi uusia verkkokursseja sekä sisältöä. Olen myös tukenasi 30 päivän ajan nettisivujen valmistumisesta, mikäli sinulle tulee kysyttävää tai tarvitset apua.

Aloituskysely pitää sisällään paljon kysymyksiä yrityksestäsi, asiakkaistasi ja palveluistasi. Niiden tarkoituksena on auttaa minua saamaan mahdollisimman selkeä kuva yrityksestäsi ja siitä, mitä toivot nettisivuiltasi. Toivonkin, että vastaat kysymyksiin ajan kanssa.

Pyydän sinulta myös lisätietoja nettisivujesi teknistä toteutusta varten, riippuen siitä mitä kaikkia ominaisuuksia sivuillesi on tulossa. Toimitat nettisivujesi tekstit, kuvat, logon ja muut mahdolliset materiaalit Google Driven kautta. 

Verkkokurssille tulevat videomateriaalit kannattaa ladata YouTubeen tai Vimeoon. Pdf-muotoiset tiedostot kannattaa ladata omaan pilvipalveluun (Google Drive, Dropbox, OneDrive).

Materiaalien ja lisätietojen saaminen viimeistään 5 päivää ennen sovittua nettisivujen toteutuspäivää on tärkeää, jotta voin lähteä toteuttamaan sivujasi täysillä niille varattuna ajankohtana.

Sinun on hyvä varata itsellesi ainakin kaksi viikkoa aikaa ennen sivujesi sovittua toteutuspäivää materiaalien tuottamiseen. Ota myös huomioon, että jos haluat käyttää nettisivuillasi valokuvaajan ottamia kuvia, kannattaa valokuvaajan varaamiseen ja kuvien saamiseen varata aikaa.

Jos sinulla on jo kaikki materiaalit valmiina, voit varata toteutuspäivän nopeammallakin aikataululla, mikäli vapaita päiviä löytyy.

Toteutetaan yhdessä verkkokurssisivustosi!