Haluaisitko onnistua
rakentamaan verkkokurssisi itse WordPressilla?

Vaikka et olisikaan koodari.

Näyttääkö verkkokurssisi tekninen toteuttaminen suurinpiirtein tältä:

Olet viettänyt puoli päivää YouTubessa katsomalla ohjevideoita, jotka johtavat aina uuteen ohjevideoon. Nyt sinulla on kymmenen eri tapaa toteuttaa verkkokurssisi WordPressilla, mutta et vieläkään tiedä miten edetä.

Kun lähdit tekemään verkkokurssiasi, mielessäsi siinsivät unelmat vapaammasta tulevaisuudesta. Verkkokurssi toisi sinulle lisätuloja vähemmällä työllä.

Teknisen toteutuksen luvattiin olevan helppoa. Otat vain käyttöön valmiin kurssialustan.

Törmäsit kuitenkin ongelmaan. Valmiit kurssialustat ovat kalliita. Verkkokurssisi myynnit katoaisivat kurssimaksuihin ja provisioihin.

Joten löysit paremman ratkaisun. Toteuttaisit verkkokurssisivustosi WordPressilla.  Ja siitä päästäänkin YouTubessa ja Googlessa viettämiisi tunteihin.

Nyt verkkokurssin rakentaminen WordPressilla tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Pelkkä verkkokurssisi sisällön suunnittelu on vienyt sinulta jo liikaa aikaa. Et halua tuhlata enää enempää aikaasi ohjeiden etsimiseen.

Ehkä sinusta tuntuu, että tämä verkkokurssibisnes ei ole sinua varten. Tunnet, että et löydä mistään toimivaa ratkaisua, jolla saisit verkkokurssisi myyntiin.

Tiedän, miltä sinusta tuntuu

Kun suunnittelin ensimmäistä verkkokurssiani, kurssin teknisen toteutuksen suunnittelu vei ison osan ajastani.

Tiesin, että asiakkaani haluaisivat maksaa suomalaisten verkkopankkien kautta, joten valmiit ulkomaalaiset kurssialustat eivät toimisi. Suomalaiset vaihtoehdot taas tuntuivat liian kalliilta. Verkkokurssini tarkoitushan oli tuoda minulle lisää tuloja! Jos maksaisin korkeita kuukausimaksuja, lisätuloni hupenisivat niihin.

Päädyinkin rakentamaan verkkokurssini WordPressilla. Nyt kurssi oli omilla nettisivuillani, sen ulkoasu vastasi muuta brändiani ja kulut pysyivät kohtuullisina. Jatkossa pystyisin tekemään nettisivuilleni niin monta verkkokurssia kuin haluaisin.

Ennen kuin verkkokurssini oli valmis, olin kuitenkin käyttänyt paljon aikaa etsimällä netistä ohjeita ja vastauksia eteen tulleisiin ongelmiin.

rakenna verkkokurssi wordpressilla

Haluatko viimeinkin saada rakennettua verkkokurssisi kohtuullisilla kuluilla, jotta pääset auttamaan asiakkaitasi ja rakentamaan unelmiesi bisnestä?

Saanko esitellä...

Verkkokurssi viikonlopussa

Verkkokurssi viikonlopussa™

Rakenna verkkokurssisi viikonlopussa WordPressilla ja saa kurssisi viimein myyntiin!

Verkkokurssi viikonlopussa on täydellinen yrittäjille ja bloggaajille, jotka haluavat jakaa omaa osaamistaan kurssimuodossa, mutta kurssin tekninen toteuttaminen tuntuu haastavalta.

Kuka olen

Olen Miia Kuisma ja rakennan WordPress-nettisivuja palveluyrittäjille. Tämän lisäksi olen toteuttanut verkkokursseja LifterLMS:n avulla ja todennut sen hyvät puolet verkkokurssien rakentamisessa.

Tiedän,että pienyrittäjällä ei ole varaa menettää voittojaan ylimääräisiin kuluihin. Tämän takia haluan auttaa sinua rakentamaan verkkokursseista uuden tulovirran yrityksellesi. Helposti ja edullisesti.

Tällä kurssilla opit, miten

 • Valmistaudut rakentamaan verkkokurssisi viikonlopussa
  (jotta kurssin rakentaminen sujuu kuin tanssi!)
 • LifterLMS-lisäosa auttaa ketä tahansa rakentamaan verkkokurssin
  (ilman, että joudut opettelemaan koodausta pätkääkään)
 • Rakennat verkkokurssisi askel askeleelta
  (jotta sinun ei tarvitse enää unelmoida verkkokurssistasi vaan voit alkaa myydä sitä)
 • Myyt verkkokurssiasi omilta nettisivuiltasi
  (täydellinen valinta, jos haluat välttää valmiiden kurssialustojen kuukausikulut ja korkeat provisiot)
 • Testaat uuden verkkokurssisi myyntiä edullisesti
  (koska ymmärrän, että haluat testata asiakkaiden kiinnostusta)
 • Saat verkkokurssistasi juuri sen näköisen kuin haluat
  (miksi tyytyisit kurssialustaan, joka ei näytä sinulta)

Mitä Verkkokurssi viikonlopussa™ sisältää:

tuotekuva

Mitä tarvitset rakentaaksesi verkkokurssin viikonlopussa
Saat tarkistuslistan, jonka avulla varmistat, että olet tehnyt kaiken tarvittavan, jotta voit rakentaa verkkokurssisi viikonlopussa ilman viivästyksiä.

Rakenna verkkokurssi LifterLMS-lisäosan avulla
Askel askeleelta etenevissä ohjevideoissa autan sinua rakentamaan verkkokurssisi WordPressilla. Tämän moduulin lopussa sinulla on valmis verkkokurssi!
Myy verkkokurssiasi omilta nettisivuiltasi
Opit asentamaan Woocommerce- lisäosan ja käyttämään sitä verkkokurssisi myyntiin. Nyt pystyt laittamaan verkkokurssisi myyntiin.
Testaa verkkokurssisi myyntiä edullisesti
Haluat ehkä testata, kuinka hyvin verkkokurssisi myy, ennen kuin hankit maksullisiä lisäosia. Käytyäsi tämän osion, tiedät, miten voit halutessasi testata kurssisi myyntiä mahdollisimman edullisesti.
Tee nettisivuistasi juuri sellaiset kuin haluat
Opastan sinulle, miten voit muokata kurssisivustosi ulkonäköä. Saat sivuston, joka vastaa juuri sinun brändiäsi.
Myyntisivu helposti (arvo 99€)
Rakenna verkkokurssillesi myyntisivu ilmaisella Elementor-lisäosalla. Saat tehtyä myyntisivullesi kauniin ulkoasun, joka ei jätä asiakkaitasi kylmäksi.
Verkkokurssin hinnoitteluopas (arvo 29€)
Saat hinnoitteluoppaan, jonka avulla pystyt laskemaan juuri sinun verkkokurssillesi sopivan hinnan.
Facebook-ryhmän tuki (arvo mittaamaton)
Pääset mukaan kurssilaisten suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä.
Upea nettisivu hetkessä -mallipohjat
(arvo 49€)

Moni verkkokurssin tai nettisivun tekijä jumittuu sivuston ulkoasun suunnitteluun. Saat 10 mallipohjaa, joihin olen koonnut valmiita väri- ja fonttiyhdistelmiä, jotta saat sivustosi suunniteltua mahdollisimman helposti.

Kiitos ihan mahtavasta verkkokurssin rakentamisen kurssista. Videot ovat selkeitä ja niiden avulla saa hyvin tehtyä verkkokurssin.

Hannele And, energiaterapeutti.fi

Takuu

Uskon, että sinäkin pystyt rakentamaan verkkokurssisi viikonlopussa.
Jos et kuitenkaan ole 100% tyytyväinen kurssiin 14 päivän sisällä, lupaan palauttaa sinulle kurssimaksun mitään kyselemättä.

Haluatko saada verkkokurssisi viimeinkin myyntiin?

Olet ehkä miettinut osaamisesi jakamista verkkokurssin muodossa jo kauan. Verkkokurssien myynti on jatkuvassa kasvussa. Mitä pidempään mietit, sitä todennäköisemmin joku toinenkin toteuttaa ideasi.
Juuri nyt on täydellinen hetki lähteä mukaan jo toteuttaa unelmasi omasta verkkokurssista!

Kun tulet mukaan nyt, saat ylimääräisenä bonuksena "Suunnittele verkkokurssisi sisältö helposti"-koulutuksen (arvo 47€).

Koulutuksessa opastan sinulle, miten suunnittelet verkkokurssisi sisällön, jotta pääset myymään verkkokurssiasi mahdollisimman nopeasti!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon aikaa minun pitää varata kurssin suorittamiseen?

Mikäli haluat rakentaa verkkokurssisi viikonlopussa (tai 48 tunnissa), suosittelen sinua varaamaan kaksi päivää itse verkkokurssin rakentamiseen sekä 3-5 arkipäivää tätä ennen, jotta pystyt hoitamaan tarvittavat esivalmistelut, kuten maksunvälittäjän (esim. Bambora, Paytrail, Checkout) hankkimisen. Voit toki rakentaa verkkokurssisi myös hitaammassa tahdissa.

Nettisivuni eivät ole tehty WordPressillä. Sopiiko tämä kurssi minulle?

Verkkokurssilla opetan sinulle, kuinka toteutat verkkokurssisi WordPressilla. Mikäli haluat tehdä verkkokurssisi kokonaan uusille nettisivuille WordPressilla tämä onnistuu hyvin. Kurssin ohjeita ei pysty kuitenkaan hyödyntämään esim. Squarespace- tai Wix-sivuilla.

Minulla ei ole vielä nettisivuja. Sopiiko tämä kurssi minulle?

Sinulla ei tarvitse olla nettisivuja valmiina. Tällöin sinun täytyy kuitenkin tehdä uusi WordPress-nettisivu verkkokurssiasi varten.

Nettisivuni on tehty WordPress.comilla. Voinko silti käyttää kurssin ohjeita?

WordPress.com on kuukausimaksullinen palvelu, joka ei sisällä kaikkia samoja ominaisuuksia kuin tavallinen WordPress. Antamani ohjeet eivät toimi WordPress.comissa.

Kuinka paljon minun pitää maksaa erilaisista lisäosista, jotta voin noudattaa kurssin ohjeita?

Opetan sinulle kurssilla, miten rakennat verkkokurssisi LifterLMS-lisäosan avulla ja miten voit myydä sitä WooCommerce-lisäosan avulla suoraan omilta nettisivuiltasi.

LifterLMS ja Woocommerce ovat molemmat ilmaisia lisäosia. Jotta voit hyödyntää Woocommercea LifterLMS:llä tehtyjen verkkokurssien myynnissä, tarvitset LifterLMS Woocommerce Extension -lisäosan, joka maksaa $99 vuodessa. Opastan sinulle kurssilla myös tämän lisäosan hankkimisen ja käytön. Muita maksullisia lisäosia sinun ei ole pakko hankkia, rakentaaksesi toimiva verkkokurssi.

Tarvitseeko minun ostaa jotain kurssin lisäksi, jotta voin rakentaa verkkokurssini?

Tarvitset WordPress-nettisivut, joille kurssisi rakennat. Voit käyttää jo olemassa olevaa nettisivuasi tai kokonaan uutta nettisivua. Nettisivuista sinulle tulee kuluja domainista (eli verkko-osoitteesta) sekä webhotellista, jossa nettisivusi sijaitsee.

Mikäli haluat myydä verkkokurssiasi Woocommerce-lisäosan avulla, tarvitset myös LifterLMS Woocomerce Extension -lisäosan, joka maksaa $99 vuodessa. Opastan sinulle kurssilla myös tämän lisäosan hankkimisen ja käytön.

En pysty varaamaan kokonaista viikonloppua vain verkkokurssin rakentamiselle. Voinko edetä hitaammassa tahdissa

Ymmärrän täysin, että kokonaisen viikonlopun varaaminen verkkokurssin tekemiselle ei välttämättä onnistu. Sinulla on ikuinen käyttöoikeus kurssin materiaaleihin ja voit hyvin rakentaa verkkokurssin myös omassa aikataulussasi.

Paljonko minun pitää ymmärtää nettisivuista, jotta hyödyn kurssista?

Olen pyrkinyt siihen, että tämän kurssin ohjeilla pystyt rakentamaan verkkokurssin vaikka et olisikaan tutustunut WordPressin kurssi-lisäosiin tai Woocommerceen aiemmin. Koodausta sinun ei tarvitse ymmärtää eikä kurssi sisällä html:n tai css:n käyttöä. Verkkokurssin tekoa toki helpottaa, jos WordPress on sinulle jo tuttu esim. omien nettisivujesi osalta. Opastan sinulle kuitenkin kaiken tarvittavan askel askeleelta.

Kuka vastaa kurssisivustoni toimivuudesta?

Koska kyseessä on verkkokurssi enkä työskentele kanssasi henkilökohtaisesti, otathan huomioon, että en voi vastata kurssisivustosi toimivuudesta tai turvallisuudesta. Kerron sinulle verkkokurssilla myös WordPressin tietoturvaan liittyvistä seikoista, mutta on omalla vastuullasi pitää huoli kurssisivustosi tietoturvasta ja toimivuudesta.

Mikäli teet verkkokurssia jo olemassa olevalle WordPress-nettisivulle, otathan huomioon, että uusien lisäosien lisääminen sivustolle voi vaikuttaa sen toimintaan. Jos et ole tehnyt nettisivuasi itse, varmista sivuston tekijältä voidaanko LifterLMS- ja WooCommerce-lisäosat asentaa sivustolle ongelmitta tai tee verkkokurssi kokonaan uudelle WordPress-nettisivulle.

Oletko valmis saamaan verkkokurssisi myyntiin?

Verkkokurssi voi viedä bisneksesi aivan uudelle tasolle. Sellaiselle, jossa autat vielä useampia asiakkaita ja saat itse enemmän vapaa-aikaa että rahaa.

Mutta jos iso osa myynnistäsi katoaa valmiiden kurssialustojen kuukausimaksuihin ja provisioihin, mitä iloa verkkokurssista on?

Anna minun auttaa sinua samaan verkkokurssisi myyntiin nopeasti ja ilman kalliita kuluja. Verkkokurssi viikonlopussa™ auttaa sinua rakentamaan verkkokurssisi helposti askel askeleelta, eikä sinun tarvitse enää vain unelmoida uudenlaisesta bisneksestä.

Verkkokurssi viikonlopussa™ Arvo 529 €

BONUS: Myyntisivu helposti Arvo 99 €

BONUS: Verkkokurssin hinnoitteluopas Arvo 37 €

BONUS: Facebook-ryhmän tuki Arvo 270 €

BONUS: Upea nettisivu hetkessä -mallipohjat Arvo 54 €

Kokonaisarvo 989 €
Normaalihinta 249 €

+ ylimääräisenä bonuksena ”Suunnittele verkkokurssisi sisältö helposti” -koulutus, arvo 47 €

Hinta nyt 99 €

Kerron mielelläni lisää verkkokurssista. Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteella miia@miiakuisma.fi.