Haluaisitko onnistua
rakentamaan verkkokurssisi itse WordPressilla?

Vaikka et olisikaan koodari.

Näyttääkö verkkokurssisi tekninen toteuttaminen suurinpiirtein tältä:

Olet viettänyt puoli päivää YouTubessa katsomalla ohjevideoita, jotka johtavat aina uuteen ohjevideoon. Nyt sinulla on kymmenen eri tapaa toteuttaa verkkokurssisi WordPressilla, mutta et vieläkään tiedä miten edetä.

Kun lähdit tekemään verkkokurssiasi, mielessäsi siinsivät unelmat vapaammasta tulevaisuudesta. Verkkokurssi toisi sinulle lisätuloja vähemmällä työllä.

Teknisen toteutuksen luvattiin olevan helppoa. Otat vain käyttöön valmiin kurssialustan.

Törmäsit kuitenkin ongelmaan. Valmiit kurssialustat ovat kalliita. Verkkokurssisi myynnit katoaisivat kurssimaksuihin ja provisioihin.

Joten löysit paremman ratkaisun. Toteuttaisit verkkokurssisivustosi WordPressilla.  Ja siitä päästäänkin YouTubessa ja Googlessa viettämiisi tunteihin.

Nyt verkkokurssin rakentaminen WordPressilla tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Pelkkä verkkokurssisi sisällön suunnittelu on vienyt sinulta jo liikaa aikaa. Et halua tuhlata enää enempää aikaasi ohjeiden etsimiseen.

Ehkä sinusta tuntuu, että tämä verkkokurssibisnes ei ole sinua varten. Tunnet, että et löydä mistään toimivaa ratkaisua, jolla saisit verkkokurssisi myyntiin.

Tiedän, miltä sinusta tuntuu

Kun suunnittelin ensimmäistä verkkokurssiani, kurssin teknisen toteutuksen suunnittelu vei ison osan ajastani.

Tiesin, että asiakkaani haluaisivat maksaa suomalaisten verkkopankkien kautta, joten valmiit ulkomaalaiset kurssialustat eivät toimisi. Suomalaiset vaihtoehdot taas tuntuivat liian kalliilta. Verkkokurssini tarkoitushan oli tuoda minulle lisää tuloja! Jos maksaisin korkeita kuukausimaksuja, lisätuloni hupenisivat niihin.

Päädyinkin rakentamaan verkkokurssini WordPressilla. Nyt kurssi oli omilla nettisivuillani, sen ulkoasu vastasi muuta brändiani ja kulut pysyivät kohtuullisina. Jatkossa pystyisin tekemään nettisivuilleni niin monta verkkokurssia kuin haluaisin.

Ennen kuin verkkokurssini oli valmis, olin kuitenkin käyttänyt paljon aikaa etsimällä netistä ohjeita ja vastauksia eteen tulleisiin ongelmiin.

Haluatko viimeinkin saada rakennettua verkkokurssisi kohtuullisilla kuluilla, jotta pääset auttamaan asiakkaitasi ja rakentamaan unelmiesi bisnestä?

Saanko esitellä…

Verkkokurssi viikonlopussa

Verkkokurssi viikonlopussa™

Rakenna verkkokurssisi viikonlopussa WordPressilla ja saa kurssisi viimein myyntiin!

Verkkokurssi viikonlopussa on täydellinen yrittäjille ja bloggaajille, jotka haluavat jakaa omaa osaamistaan kurssimuodossa, mutta kurssin tekninen toteuttaminen tuntuu haastavalta.

Kuka olen

Olen Miia Kuisma ja rakennan WordPress-nettisivuja palveluyrittäjille. Tämän lisäksi olen toteuttanut verkkokursseja LifterLMS:n avulla ja todennut sen hyvät puolet verkkokurssien rakentamisessa.

Tiedän, että pienyrittäjällä ei ole varaa menettää voittojaan ylimääräisiin kuluihin. Tämän takia haluan auttaa sinua rakentamaan verkkokursseista uuden tulovirran yrityksellesi. Helposti ja edullisesti.

Miia Kuisma

Tällä kurssilla opit, miten

 • Valmistaudut rakentamaan verkkokurssisi viikonlopussa
  (jotta kurssin rakentaminen sujuu kuin tanssi!)
 • LifterLMS-lisäosa auttaa ketä tahansa rakentamaan verkkokurssin
  (ilman, että joudut opettelemaan koodausta pätkääkään)
 • Rakennat verkkokurssisi askel askeleelta
  (jotta sinun ei tarvitse enää unelmoida verkkokurssistasi vaan voit alkaa myydä sitä)
 • Myyt verkkokurssia omilta nettisivuiltasi
  (täydellinen valinta, jos haluat välttää valmiiden kurssialustojen kuukausikulut ja korkeat provisiot)
 • Testaat uuden verkkokurssisi myyntiä edullisesti
  (koska ymmärrän, että haluat testata asiakkaiden kiinnostusta)
 • Saat verkkokurssistasi juuri sen näköisen kuin haluat
  (miksi tyytyisit kurssialustaan, joka ei näytä sinulta)

Mitä Verkkokurssi viikonlopussa™ sisältää:

 • Mitä tarvitset rakentaaksesi verkkokurssin viikonlopussa
  Käydään läpi, mitä sinun tarvitsee ottaa huomioon, jotta voit rakentaa verkkokurssisi viikonlopussa ilman viivästyksiä.
 • Rakenna verkkokurssi LifterLMS-lisäosan avulla
  Askel askeleelta etenevissä ohjevideoissa autan sinua rakentamaan verkkokurssisi WordPressilla. Tämän moduulin lopussa sinulla on valmis verkkokurssi!
 • Myy verkkokurssiasi omilta nettisivuiltasi
  Opit asentamaan Woocommerce-lisäosan ja käyttämään sitä verkkokurssisi myyntiin. Nyt pystyt myymään verkkokurssia suoraan omilta nettisivuiltasi.
 • Testaa verkkokurssisi myyntiä edullisesti
  Haluat ehkä testata, kuinka hyvin verkkokurssisi myy, ennen kuin hankit maksullisiä lisäosia. Käytyäsi tämän osion, tiedät, miten voit halutessasi testata kurssisi myyntiä mahdollisimman edullisesti.
 • Tee nettisivuistasi juuri sellaiset kuin haluat
  Opastan sinulle, miten voit muokata kurssisivustosi ulkonäköä. Saat sivuston, joka vastaa juuri sinun brändiäsi.
 • Kurssilaisten oma suljettu Facebook-ryhmä
  Pääset mukaan kurssilaisten Facebook-ryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä ja verkostoitua muiden kurssilaisten kanssa!

Ovet Verkkokurssi viikonlopussaTM -kurssille ovat jälleen auki!

Hinta 259 € (sis. alv)

Kiitos ihan mahtavasta verkkokurssin rakentamisen kurssista. Videot ovat selkeitä ja niiden avulla saa hyvin tehtyä verkkokurssin.
Hannele And
energiaterapeutti.fi
Kiitos myös hyvästä kurssista! Ilman sitä en olisi kyllä ikinä saanut kurssia rakennettua 🙂
Maria

Haluatko saada verkkokurssisi viimeinkin myyntiin?

Olet ehkä miettinut osaamisesi jakamista verkkokurssin muodossa jo kauan. Verkkokurssien myynti on jatkuvassa kasvussa. Mitä pidempään mietit, sitä todennäköisemmin joku toinenkin toteuttaa ideasi.
Juuri nyt on täydellinen hetki lähteä mukaan jo toteuttaa unelmasi omasta verkkokurssista!

Ovet Verkkokurssi viikonlopussaTM -kurssille ovat jälleen auki!

Hinta 259 € (sis. alv)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon aikaa minun pitää varata kurssin suorittamiseen?

Mikäli haluat rakentaa verkkokurssisi viikonlopussa (tai 48 tunnissa), suosittelen sinua varaamaan kaksi päivää itse verkkokurssin rakentamiseen sekä 3-5 arkipäivää tätä ennen, jotta pystyt hoitamaan tarvittavat esivalmistelut, kuten maksunvälittäjän (esim. Visma Pay, Paytrail, Checkout) hankkimisen. Voit toki rakentaa verkkokurssisi myös hitaammassa tahdissa.

Minulla ei ole vielä nettisivuja. Sopiiko tämä kurssi minulle?

Sinulla ei tarvitse olla nettisivuja valmiina. Tällöin sinun täytyy kuitenkin tehdä uusi WordPress-nettisivu verkkokurssiasi varten.

Kuinka paljon minun pitää maksaa erilaisista lisäosista, jotta voin noudattaa kurssin ohjeita?

Opetan sinulle kurssilla, miten rakennat verkkokurssisi LifterLMS-lisäosan avulla ja miten voit myydä sitä WooCommerce-lisäosan avulla suoraan omilta nettisivuiltasi.

LifterLMS ja Woocommerce ovat molemmat ilmaisia lisäosia. Jotta voit hyödyntää Woocommercea LifterLMS:llä tehtyjen verkkokurssien myynnissä, tarvitset LifterLMS Woocommerce Extension -lisäosan, joka maksaa $120 vuodessa. Opastan sinulle kurssilla myös tämän lisäosan hankkimisen ja käytön. Muita maksullisia lisäosia sinun ei ole pakko hankkia, rakentaaksesi toimiva verkkokurssi.

En pysty varaamaan kokonaista viikonloppua vain verkkokurssin rakentamiselle. Voinko edetä hitaammassa tahdissa?

Ymmärrän täysin, että kokonaisen viikonlopun varaaminen verkkokurssin tekemiselle ei välttämättä onnistu. Sinulla on ikuinen käyttöoikeus kurssin materiaaleihin ja voit hyvin rakentaa verkkokurssin myös omassa aikataulussasi.

Nettisivuni eivät ole tehty WordPressillä. Sopiiko tämä kurssi minulle?

Verkkokurssilla opetan sinulle, kuinka toteutat verkkokurssisi WordPressilla. Mikäli haluat tehdä verkkokurssisi kokonaan uusille nettisivuille WordPressilla tämä onnistuu hyvin. Kurssin ohjeita ei pysty kuitenkaan hyödyntämään esim. Squarespace- tai Wix-sivuilla.

Nettisivuni on tehty WordPress.comilla. Voinko silti käyttää kurssin ohjeita?

WordPress.com on kuukausimaksullinen palvelu, joka ei sisällä kaikkia samoja ominaisuuksia kuin tavallinen WordPress. Antamani ohjeet eivät toimi WordPress.comissa.

Tarvitseeko minun ostaa jotain kurssin lisäksi, jotta voin rakentaa verkkokurssini?

Tarvitset WordPress-nettisivut, joille kurssisi rakennat. Voit käyttää jo olemassa olevaa nettisivuasi tai kokonaan uutta nettisivua. Nettisivuista sinulle tulee kuluja domainista (eli verkko-osoitteesta) sekä webhotellista, jossa nettisivusi sijaitsee.

Mikäli haluat myydä verkkokurssiasi Woocommerce-lisäosan avulla, tarvitset myös LifterLMS Woocomerce Extension -lisäosan, joka maksaa $120 vuodessa. Opastan sinulle kurssilla myös tämän lisäosan hankkimisen ja käytön.

Paljonko minun pitää ymmärtää nettisivuista, jotta hyödyn kurssista?

Olen pyrkinyt siihen, että tämän kurssin ohjeilla pystyt rakentamaan verkkokurssin vaikka et olisikaan tutustunut WordPressin kurssi-lisäosiin tai Woocommerceen aiemmin. Koodausta sinun ei tarvitse ymmärtää eikä kurssi sisällä html:n tai css:n käyttöä. Verkkokurssin tekoa toki helpottaa, jos WordPress on sinulle jo tuttu esim. omien nettisivujesi osalta. Opastan sinulle kuitenkin kaiken tarvittavan askel askeleelta.

Nettisivuni ovat tehty Divillä. Voinko käyttää LifterLMS-lisäosaa sen kanssa?

LifterLMS toimii myös Divin kanssa. Kurssisivujen muokkaaminen ei kuitenkaan tällöin toimi samalla tavalla kuin ohjeissani vaan vaatii Divin käyttökokemusta. Kurssi ei sisällä ohjeita Divin vaatimiin muokkauksiin. Varsinkaan, jos et ole itse rakentanut sivuasi Divillä, en suosittele sitä LifterLMS:n kanssa käytettäväksi teemaksi.

Kuka vastaa kurssisivustoni toimivuudesta?

Koska kyseessä on verkkokurssi enkä työskentele kanssasi henkilökohtaisesti, otathan huomioon, että en voi vastata kurssisivustosi toimivuudesta tai turvallisuudesta. Kerron sinulle verkkokurssilla myös WordPressin tietoturvaan liittyvistä seikoista, mutta on omalla vastuullasi pitää huoli kurssisivustosi tietoturvasta ja toimivuudesta.

Mikäli teet verkkokurssia jo olemassa olevalle WordPress-nettisivulle, otathan huomioon, että uusien lisäosien lisääminen sivustolle voi vaikuttaa sen toimintaan. Jos et ole tehnyt nettisivuasi itse, varmista sivuston tekijältä voidaanko LifterLMS- ja WooCommerce-lisäosat asentaa sivustolle ongelmitta tai tee verkkokurssi kokonaan uudelle WordPress-nettisivulle.

Ovet Verkkokurssi viikonlopussaTM -kurssille ovat jälleen auki!

Hinta 259 € (sis. alv)

Oletko valmis saamaan verkkokurssisi myyntiin?

Verkkokurssi voi viedä bisneksesi aivan uudelle tasolle. Sellaiselle, jossa autat vielä useampia asiakkaita ja saat itse enemmän vapaa-aikaa että rahaa.

Mutta jos iso osa myynnistäsi katoaa valmiiden kurssialustojen kuukausimaksuihin ja provisioihin, mitä iloa verkkokurssista on?

Anna minun auttaa sinua samaan verkkokurssisi myyntiin nopeasti ja ilman kalliita kuluja. Verkkokurssi viikonlopussa™ auttaa sinua rakentamaan verkkokurssisi helposti askel askeleelta, eikä sinun tarvitse enää vain unelmoida uudenlaisesta bisneksestä.

Ovet Verkkokurssi viikonlopussaTM -kurssille ovat jälleen auki!

Hinta 259 € (sis. alv)