VERKKOKURSSI

MAILERLITE HALTUUN

VERKKOKURSSI

MAILERLITE HALTUUN

Aloita sähköpostimarkkinointi ilmaiseksi MailerLiten avulla.

HINTA NYT 97 €
(sis. alv 24 %)

Some on mahtava paikka kerätä seuraajia, mutta entäpä, jos et enää tavoittaisikaan heitä.

Mitä sitten?

Sähköpostilistan kerääminen on yksi kustannustehokkaimmista markkinointitavoista. Alkuun pääsee ilman maksullisia käyttäjätilejä. Etkä ole ikinä pelkästään somealustojen algoritmien armoilla.

Olitpa sitten digiyrittäjä tai kivijalkaliikkeen omistaja sähköpostimarkkinoinnin aloittaminen kannattaa.

Miksi valita MailerLite sähköpostimarkkinointiohjelmaksi?

 • Ilmainen käyttäjätili 1000 tilaajaan asti
 • Enemmän ominaisuuksia ilmaisella versiolla kuin esim. MailChimpissa
 • Ja kun listasi koko kasvaa yli 1000 tilaajaan, MailerLiten hinnat ovat hyvin kohtuulliset moneen kilpailijaan verrattuna
 • Selkeä käyttöliittymä, jota on helppo oppia käyttämään
 • MailerLite on eurooppalainen yritys ja sen palvelimet ovat EU:ssa. Listalaistesi tietoja ei siis siirretä EU:n ulkopuolelle.
 • MailerLitelta löytyy paljon valmiita integraatioita, joten voit halutessasi yhdistää sen esimerkiksi Woocommerce- tai Shopify-verkkokauppaan, WordPress- tai Squarespace-sivustoille, Zapieriin, Zoomiin jne.

MailerLite haltuun -verkkokurssilla autan sinua tekemään ilmaisen MailerLite-tilin, aloittamaan sähköpostilistan keräämisen ja uutiskirjeiden lähettämisen.

MailerLite haltuun -verkkokurssin jälkeen

 • Olet tehnyt ilmaisen käyttäjätilin MailerLiteen
 • Ymmärrät, miten MailerLiten tilaajalista toimii
 • Olet tehnyt liittymislomakkeen sähköpostilistallesi
 • Osaat lähettää uutiskirjeen
 • Osaat tehdä automaation MailerLiteen esimerkiksi ilmaisten oppaiden toimittamista varten
 • Pystyt halutessasi yhdistämään MailerLiten Woocommerce-verkkokauppaasi ja automatisoimaan jälkimarkkinoinnin verkkokauppasi asiakkaille

HINTA NYT 97 €
(sis. alv 24 %)

MailerLite haltuun -verkkokurssi koostuu n. 2,5 tunnista lyhyisiin palasiin pilkottuja koulutusvideoita, joissa näytän sinulle MailerLiten käytön askel askeleelta. Sinun on helppoa aloittaa ohjelman käyttö seuraamalla videoiden ohjeita.

Sopiiko MailerLite haltuun -verkkokurssi sinulle?

 • Tämä verkkokurssi on tarkoitettu pienyrittäjille, jotka haluavat aloittaa sähköpostilistan keräämisen ja sähköpostimarkkinoinnin helposti. 
 • Sinulla ei tarvitse olla sähköpostilistaa ennestään.
 • Jos haluat siirtyä toisesta uutiskirjeohjelmasta MailerLiteen, opastan sinulle myös aiemmin kerätyn sähköpostilistan tuomisen MailerLiteen.
 • Jotta voit ottaa MailerLiten käyttöön tarvitset julkiset nettisivut omalla domainilla. Kts.lisää täältä.

Onko sinulla kysymyksiä?

Tehdäksesi tilin MailerLiteen, tarvitset toiminnassa olevat nettisivut. Sinulla täytyy siis olla oma domain (eli verkko-osoite) ja sähköpostiosoite tälle domainille. Esim. nettisivujen osoite on mundomain.fi ja sähköpostiosoite on info@mundomain.fi.

Huom! Tehdessäsi MailerLiten käyttäjätiliä, tietosi tarkistetaan ja mikäli julkaistua nettisivua ei ole, tiliäsi ei todennäköisesti hyväksytä.

Ostaessasi verkkokurssin saat käyttäjätunnukset koulutusalustalle sähköpostiisi. Kaikki koulutusmateriaalit ovat heti käytössäsi ja voit edetä kurssilla omassa aikataulussasi.

Sinulla on käyttöoikeus kurssiin niin kauan kuin se on olemassa, mutta kuitenkin vähintään 12 kuukauden ajan ostohetkestä.

Verkkokurssin voi ostaa suoraan verkkokaupastani. Maksutapana on pankki- tai luottokorttimaksu maksunvälittäjänä toimivan Stripen kautta. 

Mikäli haluaisit maksaa laskulla, laita minulle sähköpostia miia@miiakuisma.fi. Saat pääsyoikeuden kurssiin, kun lasku on maksettu.

Kyllä, verkkokurssilla on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen verkkokurssiin, voit ilmoittaa minulle siitä 14 vuorokauden sisällä ostosta ja palautan sinulle kurssin hinnan kokonaisuudessaan.

Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteella miia@miiakuisma.fi ja autan sinua mielelläni!

Oletko valmis aloittamaan sähköpostimarkkinoinnin MailerLiten avulla?

Tule mukaan MailerLite haltuun -verkkokurssille!

HINTA NYT 97 €
(sis. alv 24 %)

Tmi Miia Kuisma
Tilaus- ja sopimusehdot
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

© Miia Kuisma 2023