Haluatko nettisivut, jotka tuovat sinulle asiakkaita ja myyntiä?
Voin auttaa sinua!

profiilikuva

Olen Miia ja autan palveluyrittäjiä saamaan lisää asiakkaita ja myyntiä upeiden nettisivujen avulla.

Haluan auttaa sinua saamaan kotisivut, jotka kuvastavat juuri sinun yritystäsi. Teen WordPress-nettisivuja, jotka taipuvat monenlaisiin tilanteisiin ja monenlaisille yrityksille. 

ympyra

Uskon siihen, että nettisivujen hankkimisen ei tarvitse olla vaikeaa. Se onnistuu selvällä suomenkielellä ilman, että opettelet ensin itse oikeat termit, jotta saisit yrityksellesi juuri sellaiset kotisivut kuin toivot.

ympyra

Olen sitä mieltä, että hinnan voi kertoa jo kättelyssä. Toteutan WordPress-nettisivuja pienille palveluyrityksille. Koska olen hyvin selvillä siitä, millaista palveluyrittäjän työ on ja mitä nettisivuilta vaaditaan, pystyn tarjoamaan selkeät paketit, joissa on myös kerrottu selkeä hinta. Voit tutustua nettisivupaketteihini täällä.

ympyra

Ei riitä, että nettisivut ovat olemassa vaan niiden pitää myös löytyä Googlesta. Siksi otan sivujesi teossa aina huomioon hakukoneoptimoinnin eli SEOn. Tämä takaa sen, että sivusi ovat sekä teknisesti että sisällöltään sellaiset, että pyrkimyksesi tavoittaa asiakkaita myös Googlen kautta on mahdollinen.

Haluaisitko jutella lisää siitä, miten saisit juuri sellaiset nettisivut kuin haluat?

Asustan Riihimäellä kahden amerikankarvatonterrierin kanssa. Tulevaisuuden näkymissäni ei vielä kymmenen vuotta sitten ollut missään nimessä yrittäjäksi ryhtyminen. Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi (suuntauduin markkinointiin) ja ensikosketukseni verkkosivujen tekoon sain tuolloin. Luovana ihmisenä innostuin hommasta, mutta tällä pintaraapaisulla ei vielä pitkälle päästy.

Päädyin myöhemmin opiskelemaan kosmetologiksi. Uuden ammatin myötä aloin myös yrittäjäksi ja pienen palveluyrittäjän arki ja kompastuskivet ovatkin tulleet hyvin tutuiksi. Omien nettisivujen tarpeen myötä innostuin myös uudelleen verkkosivujen toteuttamisesta. Vuosien aikana kävi ilmi, että en pystyisi jatkamaan kosmetologin työtä ikuisesti sen aiheuttamien iho-oireiden takia. Niinpä sain miettiä yritystoimintaani uudellen ja päätin yhdistää innostukseni nettisivujen tekoon sekä toisten palveluyrittäjien auttamisen.