Haluat saada uusia asiakkaita netin kautta, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle.

Ei hätää! Voin auttaa sinua.

Olen Miia Kuisma, valmentaja, tradenomi ja kosmetologiyrittäjä. Aloittaessani kauneusalalla kiinnostuin sähköisestä markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Huomasin myös, että moni kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjä koki ne vaikeiksi.  Haluan auttaa heitä erottumaan kilpailijoiden joukosta sähköisen markkinoinnin ja sosiaalisen median avulla.

Blogissani kerron vinkkejä sähköisen markkinoinnin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen.

Saadaksesi vinkkejä parempaan näkyvyyteen Facebookissa, lataa 20+3 ideaa Facebook-postauksiin -oppaani.

Kuka olen

Yrittäjän tyttärenä en aikonut IKINÄ alkaa yrittäjäksi. Kouluttauduin tradenomiksi, työskentelin asiakaspalvelun parissa ja tulin myös kouluttaneeksi työtovereita asiakaspalvelussa. Vähitellen mielessä alkoi kuitenkin siintää ajatus työstä, jossa saisi itse päättää asioista. Parin vuotta ajatusta pyöriteltyäni lähdin opiskelemaan kosmetologiksi ja olen valmistumisestani asti työskennellyt yrittäjänä sekä omassa hoitolassa että vuokratuolilla.

Oman hoitolan perustettuani ahmin tietoa somesta, nettisivuista, markkinoinnista ja tuotteistamisesta. Ja samalla ihmettelin, että moni kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjä ei tuntunut hyödyntävät sähköistä markkinointia ja sosiaalista mediaa kovinkaan tehokkaasti. Syntyi siis ajatus tästä blogista ja valmentajan työstä.