fbpx

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Tmi Miia Kuisma

Kalevankatu 2-4 B 14

11100 Riihimäki

Y-tunnus 2546106-5

Rekisterin yhteyshenkilö

Miia Kuisma

Kalevankatu 2-4 B 14

11100 Riihimäki

miia@miiakuisma.fi

Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

  • Tmi Miia Kuisman asiakasrekisteri
  • miiakuisma.fi-sivuston uutiskirje (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot

  • https://miiakuisma.fi
  • https://kauneushoitolakannattavaksi.fi
  • https://holvi.com/shop/MIIAKUISMA/

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Tietoja kerätään asiakasrekisterin ylläpitämiseksi ja asiakkaiden tilausten arkistointia ja käsittelya varten. Tietojen käsittelyn perusteena on sopimus ja/tai oikeutettu etu.

Henkilötietoja kerätään myös markkinointia varten. Tietojen käsittelyn perusteena on suostumus.

Tietojen perusteella ei tehdä profilointeja tai automaattisia päätöksiä.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Yritysasiakkaan y-tunnus

Tietoja käsitellyistä tilauksista sekä ostetuista tuotteista ja palveluista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilö on ostanut Tmi Miia Kuisman palveluita tai tuotteita, tilannut uutiskirjeen tai ladannut miiakuisma.fi-sivustolta ilmaisia oppaita.

Sivustolla on käytössä evästeitä, Google Analytics sekä Facebook-pikseli.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Maksuliikenne ja tuotteiden toimitus

Tmi Miia Kuisman Holvi verkkokaupassa maksujen välittäjänä toimii Holvi Payment Services. Kauneushoitolakannattavaksi.fi -sivustolla maksujen välittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4).

Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu Tmi Miia Kuisman järjestelmiin, vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

Myyntitapahtuman yhteydessä kerätään ne tiedot, joita tarvitaan asiakkaan kanssa viestimiseen ja tuotteen toimittamiseen. Kaikki ulkoistetut palveluntarjoajat vastaavat asiakastietojen huolellisesta käsittelystä omalta osaltaan.

Kenelle jaamme tietosi

Tietoja ei luovuteta Tmi Miia Kuisman ulkopuolelle.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoja käsittelevät

  • Tmi Miia Kuisman työntekijät
  • Tilitoimisto, sen osalta kuin se on kirjanpitoa ja tilinpäätöstä varten tarpeen (esim. myyntilaskujen käsittely).

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • MailChimp-sähköpostimarkkinointiohjelma

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme palveluiden tai tuotteiden ostoja koskevia tietoja sähköpostiarkistossa ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

Sähköpostilistalta tiedot poistetaan ilman erillistä pyyntöä, jos asiakas ei ole avannut hänelle lähetettyjä uutiskirjeitä tai markkinointiviestejä 12 kuukauteen.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Rekisteröityneellä on oikeus pyytää selvitys, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään tai päivitetään käyttäjän pyynnöstä. Rekisteristä poistamista tulee pyytää kirjallisesti lähettämällä allekirjoituksella varustettu pyyntö rekisterin pitäjälle. Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Minne lähetämme tietosi

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

  • MailChimp-sähköpostimarkkinointiohjelma

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Suojaus

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterin käyttö edellyttää Tmi Miia Kuisman antamia käyttöoikeuksia.

Tmi Miia Kuisma huolehtii tietoturvasta mm. päivittämällä salasanat säännöllisesti ja käyttämällä aina mahdollisuuksien mukaan kaksivaiheista autentikointia. Miiakuisma.fi-sivustolla on ssl-sertifikaatti ja yrityksellä on asianmukaiset virustorjuntaohjelmistot päälaitteillaan.