Kuvittele kaunis ja toimiva verkkokurssisivusto, joka sopii sinun brändiisi.

Olet viettänyt tunteja selvittelemällä, miten toteutat verkkokurssisi. Olet jo muutenkin kiireinen oman elämäsi ja yritystoiminnan kanssa. Jos sinun täytyy vielä opetella verkkokurssialustan toteuttaminen päivästäsi loppuvat tunnit.

On aika lopettaa jahkailu ja hankkia juuri sinun yrityksellesi sopiva verkkokurssisivusto valmiina, jotta saat verkkokurssisi viimein myyntiin.

Hei! Olen Miia ja toteutan verkkokurssisivustoja mikroyrittäjien tarpeisiin. Tehdään yhdessä sinun yrityksellesi sopiva verkkokurssisivusto!

Mitä verkkokurssin toteutus maksaa?

Verkkokurssisivuston toteutus alk. 1500€ + alv 24%.
Hinta sisältää

 • 3-5 sivun nettisivu (esim. etusivu, verkkokurssin myyntisivu, yhteystiedot, blogi)
 • 1 verkkokurssipohja
 • Sivuston ulkoasun suunnittelu
 • 5 kuvapankkikuvaa sivuston kuvitukseen, mikäli asiakkaalla ei ole toimittaa kuvia.
 • LifterLMS-verkkokurssilisäosan, Woocommercen-lisäosan ja muiden tarvittavien lisäosien ja teeman asennus
 • Elementor -sivurakentajan avulla tehty WordPress-nettisivu, jota on helppo tarvittaessa päivittää itse.
 • Nettisivujen hakukoneoptimointi. Sekä sivuston sisällössä että teknisessä toteutuksessa otetaan huomioon seikat, jotka parantavat sivustosi näkyvyyttä Googlessa.
 • Opastus sivuston verkkokurssilisäosan käyttöön ja ensimmäisen verkkokurssin sisällön paikalleen viemiseen. Opastan myös sivuston sisältöjen päivittämiseen sekä ylläpitoon.
 • Hintaan sisältyy tarvittavien maksullisten lisäosien ja teeman lisenssit ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen asiakas vastaa lisenssimaksuista itse ellei hän ota sivuston ylläpitopalvelua.
 • Sivuston ylläpito ja tarvittavien päivitysten teko 1 kk sivuston valmistumisen jälkeen.

Mitä sinä teet

 • Toimitat nettisivulle tulevat tekstit, kuvat ja logot
 • Teet sopimuksen maksunvälittäjän kanssa (Bambora, Paytrail, Checkout) ja vastaat maksunvälittäjän kuluista
 • Verkkokurssisivustoasi varten tarvitset domainin (eli osoitteen) sekä tilan webhotellista. Autan sinua mielelläni domainin ja webhotellin hankinnassa.

Verkkokurssisivuston ylläpito jatkossa

Sinulla on mahdollisuus hankkia sivustosi ylläpito alkaen 29 € + alv 24% kuukaudessa. Ylläpitosopimus tehdään 12 kuukaudeksi kerrallan ja se sisältää sivustosi maksullisten lisäosien ja teemojen lisenssit sekä sivuston varmuuskopioinnin, lisäosien ja teemojen päivitykset ja pienet sisällön päivitykset.

Mikäli et halua hankkia ylläpitosopimusta, vastaat itse sivustosi tietoturvasta ja ylläpidosta. Opastan sinulle tarvittaessa sivustosi varmuuskopioinnin ja lisäosien päivitykset. Lisäksi vastaat sivustolla olevien maksullisten lisäosien ja teemojen lisenssin uusimisesta.

Mietitkö, miltä LifterLMS-lisäosan avulla toteutettu verkkokurssi näyttää opiskelijalle?

Klikkaa tästä katsomaan lyhyttä verkkokurssia, jolla esittelen LifterLMS-lisäosan. Huom! Tämä verkkokurssi on määritelty ilmaiseksi eikä sinun siksi tarvitse kirjautua kurssille.

Haluan saada verkkokurssini viimein myyntiin, miten nyt edetään?

Varaa aika 30 min ilmaiseen konsultaatioon tai laita sähköpostia miia@miiakuisma.fi. Jutellaan lisää siitä, mitä tarkalleen toivot nettisivuiltasi.

Teemme sopimuksen verkkokurssisivustosi toteuttamisesta, jotta olemme molemmat samaa mieltä siitä, mitä olemme tekemässä.
Pidämme Zoom-palaveri ja sovimme aikataulun yksityiskohdista ja siitä, mitä toivot sivuston ulkoasulta.
Toimitat sivuston tekstit ja kuvat sopimamme aikataulun mukaan.
Lähden toteuttamaan sivustoa toiveidesi pohjalta.
Saat sivuston ulkoasun hyväksyttäväksesi. Antamasi palautteen perusteella voidaan tehdä 2 korjauskierrosta sivuston ulkoasuun.

Kun olet hyväksynyt verkkokurssisivustosi, sivut voidaan julkaista.

Opastan sinua käyttämään verkkokurssilisäosaa ja lisäämään kurssisi sisällöt sivustolle. Opastan tarvittaessa myös sivuston sisällön päivittämisen, varmuuskopioinnin ja lisäosien päivittämisen.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja aletaan suunnitella sinun verkkokurssisivustoasi!