Haluaisitko tehdä oman verkkokurssin, mutta et ole vielä löytänyt aihetta?

Tule mukaan ilmaiseen ”Kannattava aihe verkkokurssillesi 3 päivässä” -haasteeseen 16.-18.5. ja löydä täydellinen aihe verkkokurssillesi!

Tämän ilmaisen haasteen tarkoituksena on auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti omaa verkkokurssiasi.

  • Haasteen aikana autan sinua näkemään, mistä kaikista aiheista voisit tehdä verkkokurssin
  • Ymmärrät, miten ja miksi rajata aihettasi, jotta opiskelijasi saavat tuloksia
  • Osaat miettiä aihettasi myös kohdeyleisösi ja markkinoiden kautta, jotta verkkokurssisi myy varmasti

Miten haaste toimii?

Haaste kestää 3 päivää, 16.-18.5. ja saat haasteen materiaalit sähköpostiisi. Viimeisenä päivänä, torstaina 18.5., pidän Google Meet liven klo 10, johon voit tulla mukaan kysymään kysymyksiä aiheestasi. Tästä livestä tulee myös tallenne, jos et pääse itse paikan päälle.

Hei, olen Miia!

Aloitin ensimmäisen verkkokurssini tekemisen 2016-2017 tienoilla. En muista enää tarkalleen itsekään.

Sen jälkeen yritystoimintani on muuttanut muotoaan aika radikaalisti, mutta verkkokurssit ovat kulkeneet koko ajan mukanani.

Vuosien varrella mukaani on kertynyt valtavasti tietoa mm. niistä sudenkuopista, joihin moni aloitteleva verkkokurssiyrittäjä kompastuu.

Siksi päätinkin toteuttaa tämän ilmaisen haasteen.

Haluan auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti vapaampaa yrittäjyyttä ja verkkokursseja. Ja tämä matka alkaa siitä, että löydät kannattavan aiheen verkkokurssillesi!

Millä pohjalla kerron sinulle verkkokursseista?

Alunperin olen koulutukseltani markkinointiin suuntautunut tradenomi, olen toiminut yrittäjänä 10 vuotta ja nykyisin teen Wordrpress-sivustoja ja verkkokurssisivustoja palveluyrittäjille.

Olen vuosien aikana pitänyt koulutuksia verkkokursseista ja opettanut verkkokurssisivustojen rakentamista WordPressillä. Tutuksi ovat tulleet myös erilaiset ohjelmat kurssisisällön tekemiseen että myyntitunnelin rakentamiseen.

Tule mukaan ilmaiseen ”Kannattava aihe verkkokurssillesi 3 päivässä” -haasteeseen 16.-18.5.