fbpx

Rakenna verkkokurssi WordPressilla – verkkokurssi, pilottiryhmä alkaa 25.5.2020

59,00  sis. alv 24%

Pilottiryhmän ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Varasto loppu

Kuvaus

Haluaisitko myydä omaa verkkokurssia, mutta kaikki kurssialustat vaikuttavat kalliilta? Tai haluatko saada verkkokurssisi omalle nettisivullesi?

Tämä onnistuu helposti ja edullisesti WordPressilla!

Olet varmasti huomannut, että yksi parhaita tapoja myydä omaa osaamistaan on verkkokurssi. Ehkä sinulla on jo kurssin sisältökin valmiina.

Mutta entä se tekninen toteutus? Valmiissa verkkokurssialustoissa ongelmana on usein kallis hinta. Lisäksi ulkomaiset palvelut eivät anna käyttöön suomalaisia verkkopankkimaksuja.  Kurssin rakentaminen alusta asti taas tuntuu aikaa vievältä urakalta, joka vaatii hirveän määrän sopivien ratkaisujen selvittelyä.

Entä jos saisit selkeät ohjeet, joiden avulla rakentaisit verkkokurssin omille WordPress-nettisivuillesi nopeasti ja edullisesti?

Verkkokurssisi lähtisi käyntiin nopeasti, oman brändisi alla, eivätkä suuret kuukausikulut nielisi voittojasi.

Rakenna verkkokurssisi WordPressilla -verkkokurssilla opetan sinulle askel askeleelta, miten teet verkkokurssin WordPress-nettisivuillesi ja myyt kurssiasi suoraan omilla nettisivuillasi.

Kurssilla opit, miten

  • Rakennat verkkokurssialustan LifterLMS-lisäosan avulla
  • Myyt verkkokurssiasi WooCommercen avulla
  • Teet kokonaan uuden nettisivun verkkokurssillesi tai teet verkkokurssin jo olemassa olevalle nettisivullesi
  • Teet myyntisivun suoraan omille nettisivuillesi

Huom! Kurssi koskee WordPress.org-pohjaisia nettisivuja. Verkkokurssin rakentaminen ei onnistu WordPress.com-nettisivuilla.

Rakenna verkkokurssi WordPressilla -verkkokurssin pilottiryhmä alkaa 25.5.2020 ja pääset pilottiryhmään mukaan alennettuun hintaan 59€. Kurssin materiaalit tulevat käyttöösi neljän viikon aikana. Pilottiryhmäläiset saavat pääsyn kurssin materiaaleihin ja niiden päivityksiin niin kauan kuin kurssi on olemassa.