Unelmoitko tekeväsi itsesi näköisen verkkokurssin, joka tarjoaa todellisia muutoksia asiakkaillesi?

Mutta et tiedä, pystytkö siihen.

Sinulla on unelma elämästä, jossa teet työtäsi sydämestäsi lähtöihin ja pystyt elämään juuri sellaista arkea kuin itse haluat. Haluat auttaa asiakkaitasi syvällisesti ja motivoida heitä tekemään muutoksia elämässään tai yritystoiminnassaan.

Mielessäsi kuitenkin pyörii ajatus siitä, että ehkä et ole tarpeeksi hyvä. Ehkä osaamisesi ei ole riittävää tai ehkä epäilet kykyäsi tehdä myyvä verkkokurssi.

”Alallani on jo niin paljon verkkokursseja, että minun on myöhäistä toteuttaa omaani. Miten minun osaamiseni eroaisi kaikista muista alani yrittäjistä.”

”En tietäisi, mistä lähteä liikkeelle, jotta verkkokurssini varmasti auttaisi asiakkaitani.”

”Pelkään, että en pysty antamaan kurssilaisilleni tarpeeksi arvokasta tietoa.”

”Entä, jos en pysty auttamaan kurssilaisiani tarpeeksi.”

”Entä jos kukaan ei halua ostaa verkkokurssiani.”

”Mitä jos en ikinä saavuta unelmaani elämästä digiyrittäjänä.”

Entä jos voisit oikeasti rakentaa verkkokurssin, joka kuvastaa juuri sinua ja auttaa asiakkaitasi syvällä tasolla?
Tavoitteena unelmien verkkokurssi auttaa sinua rakentamaan unelmiesi verkkokurssin, joka palvelee niin sinua kuin asiakastasikin.

Verkkokurssisi auttaa asiakkaitasi tekemään muutoksia ja heidän on helppo nähdä tarjoamasi kurssin arvo, jolloin sen ostaminen on itsestäänselvyys. Olet itsevarma omasta osaamisestasi ja tiedät, että asiakkaasi ovat valmiita ostamaan verkkokurssisi.

Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennuksessa

 • Paneudut verkkokurssisi aiheeseen, sisältöön ja asiakkaaseen, jotta verkkokurssisi varmasti puhuttelee asiakastasi ja auttaa häntä saamaan tuloksia.
 • Keräät itsellesi sähköpostilistaa ja yleisöä, jotta sinulla on tapa tavoittaa juuri oikeat asiakkaat.
 • Opit ennakkomyymään verkkokurssiasi, jotta tiedät, että sinällä on valmiina asiakkaita, jotka haluavat oppia juuri sinulta.
 • Lisäksi käyt läpi omia uskomuksiasi, jotta sinun ei tarvitse myydä kurssiasi pelosta käsin vaan myyt verkkokurssiasi todellisesta innostuksesta siihen.

Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennuksessa et mieti vain itse verkkokurssin toteuttamista tai opettele yhtä myyntistrategiaa, johon sinun verkkokurssisi pitäisi sopia.

Autan sinua rakentamaan ja myymään verkkokurssin, joka lähtee suoraan sydämestäsi. Ymmärrät, mitkä uskomukset ovat hidastaneet etenemistäsi ja miten et ole itsesi esteenä.

Ei tehdä VAIN jotain verkkokurssia vaan suoraan sydämestäsi lähtevä ja asiakkaitasi puhutteleva verkkokurssi, joka kuvastaa sinua.

Tämä valmennus on sinulle, jos

 • Haluat tehdä verkkokurssin, joka puhuttelee juuri sinun unelma-asiakkaitasi.
 • Ymmärrät, että et voi saada tuloksia ilman, että otat vastuun omasta tekemisestäsi.
 • Olet valmis panostamaan sekä ajallisesti että rahallisesti oman yrityksesi kehittämiseen.
 • Pidät kiinni sovituista asioista ja aikatauluista.
 • Haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi ja olet valmis haastamaan omia näkökulmiasi.

Tämä valmennus EI ole sinulle, jos

 • Haluat syyttää muita saamistasi tuloksista etkä ole valmis katsomaan peiliin.
 • Et ole valmis sitoutumaan verkkokurssisi toteuttamiseen.
 • Et pysty sitoutumaan valmennuksen aikatauluihin.

Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennus kestää 8 viikkoa, joiden aikana rakennat verkkokurssin, joka kuvastaa juuri sinua ja auttaa asiakkaitasi.

Viikoittaiset valmennusvideot auttavat sinua rakentamaan myyvän verkkokurssin, joka auttaa asiakastasi saamaan aikaan todellisia muutoksia.

Neljä ryhmävalmennuskertaa taas auttavat sinua muuttamaan oman mindsettisi verkkokurssin tekoon ja myymiseen liittyen.

Tavoitteena unelmien verkkokurssi laptop

Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennus sisältää

Askel 1: Unelmien verkkokurssin aihe ja asiakas (vkot 1+2)

Valmennuksen ensimmäisessä osassa selvität, mitä asiakkaasi kaipaavat ja rajaat verkkokurssisi aiheen tarkalleen. Teet myös rungon sisällölle, joka tuo asiakkaallesi hänen toivomiaan tuloksia. Nämä varmistavat sen, että myyt verkkokurssiasi helposti, koska se puhuttelee asiakkaitasi syvällä tasolla.

Askel 2: Unelmien verkkokurssin tekniikka haltuun (vkot 3+4)

Valmennuksen toisessa osassa autan sinua selvittämään, mikä juuri sinulle paras tapa toteuttaa verkkokurssisi. Aloitat myös keräämään sähköpostilistallesi potentiaalisia asiakkaita, jotta sinun on helppo lähteä myymään verkkokurssiasi.

Askel 3: Unelmien verkkokurssin ennakkomyynti (vkot 5+6)

Valmennuksen kolmannessa osassa teet suunnitelman siitä, miten lähdet ennakkomyymään verkkokurssiasi. Näin saat kurssillesi varmasti asiakkaita ennen kuin alat toteuttamaan verkkokurssisi sisältöä.

Askel 4: Unelmien pilottikurssin suunnittelu (vkot 7+8)

Valmennuksen neljännessä osassa lähdet ennakkomyymään pilottikurssiasi ja suunnittelet kurssisi toteutuksen. Kahdeksannen viikon lopussa olet valmis aloittamaan oman unelmiesi verkkokurssin ja tuomaan asiakkaidesi elämään ja yritystoimintaan todellisia muutoksia!

Livevalmennukset

Verkkovalmennuksen aikana pidämme 4 ryhmävalmennusta Zoomin kautta. Näissä valmennuksissa käymme läpi, miten oma mielesi vaikuttaa verkkokurssin tekemiseen ja miten et ole itsesi esteenä verkkokurssisi toteuttamisessa. Lisäksi saat myös mahdollisuuden esittää kysymyksiä muista kurssin aiheista.

Facebook-ryhmä

Kurssilaisille on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa ja jossa myös vastaan opiskelijoiden kysymyksiin.

Kuka olen

Hei! Olen Miia Kuisma ja autan palvelualojen naisyrittäjiä viemään yritystoimintansa nettiin, jotta heidän yrityksensä on kannattavampi ja mahdollistaa heidän unelmiensa elämän.

Olen koulutukseltani tradenomi. Vuonna 2011 päätin kuitenkin vaihtaa alaa ja opiskella kosmetologiksi. Yksi syy alan valintaan oli mahdollisuus toimia yrittäjänä. Olin jo aiemmin päätynyt työväsymyksen partaalle palkkatyössäni ja samalla huomannut kuinka iso osa (naispuolisista) työkavereistani oli tyytymätön työhönsä, mutta ei tehnyt asialle mitään. En halunnut viettää seuraavaa +35 vuotta inhoamalla työtäni.

Kun valmistuin kosmetologiksi ja aloin työskennellä yrittäjänä, huomasin nopeasti saman asian. Moni palvelualan naisyrittäjä oli tyytymätön. Yrittäminen ei ollut kivaa ja syy oli yleensä liian korkeissa alveissa, kilpailijoiden matalissa hinnoissa tai harmaassa taloudessa. Lyhyesti sanottuna he eivät tienanneet tarpeeksi ja syyttivät siitä kaikkia muita paitsi itseään.

Oma palkka oli myös itselleni yksi syy, miksi päädyin verkkokurssien maailmaan. Palvelualalla vaihdat työtuntejasi rahaan. Viimeistään rajaksi tulee se, kuinka paljon pystyt työskentelemään päivässä. Siksi tutustuinkin verkkokursseihin. Ne antaisivat mahdollisuuden ansaita enemmän ilman, että lisäisin jatkuvasti työmäärääni.

Lopulta verkkokurssit veivät minut kokonaan mukaanaan, koska halusin yritystoimintaani jotain muuta kuin mitä minulla sillä hetkellä oli. Kaipasin vapautta päätää missä työskentelen, miten, milloin ja kenen kanssa. Halusin aikatauluttaa itse päiväni, jotta voisin harrastaa mitä haluan. Halusin auttaa mahdollisimman monia ihmisiä ja samalla saada työstäni korvauksen, joka mahdollistaisi haluamani elämän.

Sain kaikkea tuota. Verkkokurssit saavat minut innostumaan. Tykkään teknisestä puurtamisesta, myyntisivujen miettimisestä, sisältöjen suunnittelusta ja ennakkomyynnistä. Rakastan sitä, kun pystyn oikeasti auttamaan kurssilaista eteenpäin omassa yritystoiminnassaan. Sen takia haluan auttaa myös sinua saavuttamaan kaiken sen, mitä toivot oman verkkokurssin mahdollistavan elämässäsi.

Tiedän, että yksi suurimmista asioista matkasi varrella on oman mindsetin muuttaminen. Kaiken muut voi miettiä järjellä, selvittää, opetella ja hoitaa seuraamalla ohjeita. Mindset vaatii kuitenkin töitä itsensä kanssa ja se voi myös kaataa verkkokurssisi teon. Tiedän tämän, koska olen ollut siinä tilanteessa. Sen takia emme paneudu vaan verkkokurssin toteutusohjeisiin vaan myös mindsettiin.

Haluan auttaa sinua, jotta pystyt toteuttamaan verkkokurssisi suoraan sydämestäsi ja myymään sitä itsevarmasti, koska tiedät olevasi juuri oikea henkilö auttamaan asiakkaitasi.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla ei ole vielä aavistustakaan verkkokurssini tarkasta aiheesta. Voinko silti tulla mukaan?

Kyllä voit! Aloitamme Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennuksen selvittämällä, mistä asiakkaasi ovat kiinnostuneita ja valitsemalla sopivan aiheen sen perusteella. Sinulla ei siis tarvitse olla valmiina tarkkaa aihetta verkkokurssillesi.

Opetatko minulle, miten hoidan verkkokurssini teknisen toteutuksen?

Tässä valmennuksessa en paneudu mihinkään tiettyyn verkkokurssin tekniseen toteutustapaan kovin syvällisesti. Käymme läpi erilaisia toteutustapoja ja jokainen kurssilainen saa valita itselleen sopivimman tavan toteuttaa verkkokurssinsa.

Lupaatko, että minulla on myyvä verkkokurssi tämän valmennuksen jälkeen?

Annan tässä valmennuksessa sinulle työkaluja myyvän verkkokurssin rakentamiseen. Minä tai kukaan mukaan, ei voi luvata 100% varmasti, että verkkokurssisi tulee myymään. On myös suurelta osin itsestäsi kiinni, miten hyödynnät saamaasi valmennusta ja materiaaleja. Uskon kuitenkin vahvasti, että saat hyviä tuloksia, kun katsot valmennuksen videot, teet tehtävät, tulet mukaan livevalmennuksiin ja teet töitä oman verkkokurssisi eteen näiden 8 viikon aikana.

Miten valmennus toteutetaan käytännössä?

Saat kurssialustalle 8 viikon ajan joka maanantai lyhyen videon viikon aiheesta sekä tehtäviä, jotka auttavat sinua viemään omaa verkkokurssiasi eteenpäin. Tämän lisäksi pidämme valmennuksen aikana 4 livevalmennusta Zoomin kautta (joka toinen keskiviikko klo 18). Livevalmennuksissa käymme läpi, miten et anna oman mindsettisi vaarantaa verkkokurssisi toteutusta sekä myyntiä. Lisäksi käymme läpi teidän opiskelijoiden kysymyksiä valmennuksen aiheista. Suosittelen, että tulet mukaan livevalmennuksiin, jotta saat niistä mahdollisimman paljon irti. Livevalmennuksista tulee kuitenkin myös tallenteet kurssialustalle, mikäli et pääse jonain kertana mukaan.

Miten voin maksaa Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennuksen?

Verkkovalmennuksen voi maksaa Bambora PayFormin tukemilla maksutavoilla. Maksutapoina ovat verkkopankki, maksukortit (Visa, Visa Electron, Mastercard), lompakko (MobilePay, Masterpass, Pivo) sekä lasku ja osamaksu (Jousto).

Onko valmennuksella joku tyytyväisyystakuu?

Valmennuksella on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen 14 vuorokauden sisällä sen alkamisesta, voit laittaa minulle sähköpostia ja palautan verkkovalmennuksen hinnan sinulle kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen valmennukseen on päättynyt.

Mikäli sinulla on kysyttävää Tavoitteena unelmien verkkokurssi -verkkovalmennuksesta, voit laittaa minulle sähköpostia miia@miiakuisma.fi.