Oletko rakentamassa
ensimmäistä verkkokurssiasi?

Verkkokurssisi on jo suunniteltu ja pian olet matkalla kohti taloudellista vapautta. Enää ei tarvitse tehdä muuta kuin saada verkkokurssisi nettiin.

Mutta mitä kurssialustaa käyttää?

Verkkokurssisi saaminen myyntikuntoon tuntuu jämähtävän tässä vaiheessa. Niin paljon vaihtoehtoja, joista pitäisi osata valita juuri sinulle sopiva.

Tutkiessasi eri kurssialustojen mahdollisuuksia, olet jo ehkä huomannut, että WordPressilla rakennettu verkkokurssi olisi edullisin ja toimivin vaihtoehto. Mutta verkkokurssin rakentaminen WordPressilla tuntuu liian vaikealta ja aikaa vievältä.

Mitä, jos rakentaisit verkkokurssin WordPress-nettisivuillesi helposti selkeiden ohjeiden avulla ja välttäisit kalliit kurssialustat ja teknisten ongelmien aiheuttamat päänsäryt?

Kun suunnittelin ensimmäistä verkkokurssiani, kurssin teknisen toteutuksen suunnittelu vei ison osan ajastani.

Tiesin, että asiakkaani haluaisivat maksaa suomalaisten verkkopankkien kautta, joten valmiit ulkomaalaiset kurssialustat eivät toimisi. Suomalaiset vaihtoehdot taas tuntuivat liian kalliilta. Verkkokurssini tarkoitushan oli tuoda minulle lisää tuloja! Jos maksaisin korkeita kuukausimaksuja, lisätuloni hupenisivat niihin.

Päädyinkin rakentamaan verkkokurssini WordPressilla. Nyt kurssi oli omilla nettisivuillani, sen ulkoasu vastasi muuta brändiani ja kulut pysyivät kohtuullisina. Jatkossa pystyisin tekemään nettisivuilleni niin monta verkkokurssia kuin haluan.

Ennen kuin verkkokurssini oli valmis, olin kuitenkin käyttänyt paljon aikaa etsimällä netistä ohjeita ja vastauksia eteen tulleisiin ongelmiin.

Haluan auttaa sinua rakentamaan oman verkkokurssisi WordPressilla mahdollisimman nopeasti ja selkeiden ohjeiden avulla, jotta et joudu etsimään vastauksia ongelmiisi netin syöväreistä.

Rakenna verkkokurssi WordPressilla -verkkokurssin avulla

  • saat verkkokurssisi rakennettua WordPressilla helposti selkeiden ohjeiden avulla

  • verkkokurssin kulut pystyvät kohtuullisina eivätkä tulosi katoa valmiiden kurssialustojen kuukausi- tai vuosimaksuihin

  • opit, miten voit testata kurssisi myyntiä jopa täysin ilmaiseksi

  • voit tehdä rajattoman määrän verkkokursseja nettisivullesi

  • rakennat verkkokurssisi oman brändisi alle

  • teet verkkokurssisi myyntisivun suoraan omille nettisivuillesi ilman maksullisia ohjelmia kuten LeadPagesia

Kuka olen

Olen Miia Kuisma ja rakennan WordPress-nettisivuja palveluyrittäjille. Tämän lisäksi olen toteuttanut verkkokursseja LifterLMS:n avulla ja todennut sen hyvät puolet verkkokurssien rakentamisessa. Tiedän,että pienyrittäjällä ei ole varaa menettää voittojaan ylimääräisiin kuluihin. Tämän takia haluan auttaa sinua rakentamaan verkkokursseista uuden tulovirran yrityksellesi. Helposti ja edullisesti.

Haluaisitko, että sinun verkkokurssisi olisi myynnissä seuraavan kuukauden sisällä?
Tule mukaan nyt ja tehdään sinun verkkokurssibisneksestäsi todellisuutta!

Rakenna verkkokurssi WordPressilla -verkkokurssilla opit

  • mikä on LifterLMS-lisäosa ja miten rakennat verkkokurssin sen avulla

  • kuinka myyt verkkokurssiasi Woocommerce-lisäosalla

  • kuinka pystyt halutessasi myymään kurssia ilman Woocommerce-lisäosaa

  • miten hyödynnät Elementor-sivurakentajaa myyntisivun tekemisessä

Rakenna verkkokurssi WordPressilla -verkkokurssi alkaa seuraavan kerran heinäkuussa 2020.

Jos haluat tietää, kun ovet kurssille aukeavat, tilaa alta uutiskirjeeni! Saat samalla ilmaisen Suunnittele nettisivusi askel askeleelta -työkirjan.