fbpx

Mietitkö, mitä tehdä seuraavaksi markkinoinnissa tai mihin suuntaan lähteä kauneudenhoitoalan yrityksesi kanssa?

Välillä ideoita olisi vaikka kuinka ja ongelmana on valita sopivat. Välillä taas ideat ovat aivan lopussa.

Molemmissa tapauksissa juttelukaverista olisi apua. Voit varata minulta ajan tunnin henkilökohtaiseen valmennukseen tai kolmen kerran valmennuspakettiin. Jutellaan mikä on kauneushoitolasi tämän hetken suurin ongelma ja miten voisit lähteä sitä ratkomaan. Aiheena voivat olla niin markkinointi, sosiaalinen media, tuotteistaminen kuin kannattavuuskin.

Valmennus toteutetaan valintasi mukaan puhelimitse tai Skypellä.

Henkilökohtainen valmennus 60 min, 80 € (sis. alv 24%)

Henkilökohtainen valmennus 3 x 60 min, 225 € (sis. alv 24 %)

Laita minulle sähköpostia miia@miiakuisma.fi niin sovitaan valmennusaika!

Kiitos sinulle tuosta henkilökohtaisesta valmennuskeskustelusta! Koin sen hyvinkin hyödylliseksi ja sain ideoita yritykseni markkinoinnin kehittämiseen.
Olen opiskellut paljon markkinoinnista, mutta usein toteutus jää tekemättä, koitan jatkossa keskittyä enemmän tekemiseen ja tehdä pieniä viilailuja sen mukaan, miltä näyttää. Ja opiskella asioita tarpeeseen, kehittääkseni toimintatapoja. E- kirjasta tähän mennessä ollut myös paljon apua, tehtävälistalla jo paljon tarkistettavia/korjattavia asioita nettisivujen osalta ja hakukoneoptimointiin liittyen.
– Heidi Törnqvist, Kauneushoitola Onnentunne
 

Kaipaatko apua sisällöntuotannon kanssa?

Sisällöntuotanto

Haluatko hyödyntää blogia rakentaaksesi kauneushoitolasi brändiä tai parantaaksesi yrityksesi näkyvyyttä Googlessa, mutta aikaa ei yksinkertaisesti ole?

Sisällöntuotannon paketeissa teen sinulle yhdessä sopimistamme aiheista juuri sinun asiakkaillesi suunnatun ja hakukoneoptimoidun blogikirjoituksen. Lisäksi saat valmiita sosiaalisen median postauksia blogikirjoituksen pohjalta.

Markkinoinnin koulutuksen lisäksi olen SKY-kosmetologi, jolla on kokemusta laajasti erilaisten kauneudenhoitoalan palveluiden tuottamisesta. Saat siis sisältöä, jonka on kirjoittanut oman alasi ammattilainen.

Kaikki paketit veloitetaan etukäteen kuukausi kerrallaan ja ne ovat toistaiseksi voimassa olevia. Valmis sisältö toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Ota minuun yhteyttä sähköpostitse miia@miiakuisma.fi ja mietitään yhdessä olisiko sisällöntuotanto sinulle sopiva ratkaisu.

Kauneushoitola esille -paketti

240 €/kk (sis. alv 24%)

  • 1 blogikirjoitus n. 300-350 sanaa
  • 3 somepäivitystä Facebookiin TAI Instagramiin blogikirjoituksen pohjalta.
  • Kuvina käytetään joko asiakkaan toimittamia kuvia (kuvien muokkaus tarvittaessa kuuluu pakettiin) tai yrityskäyttöön sallittuja kuvapankkikuvia.

Kauneudenhoitoalan ammattilainen -paketti

465 €/kk (sis. alv 24%)

  • 2 blogikirjoitus n. 300-350 sanaa
  • 6 somepäivitystä Facebookiin TAI Instagramiin blogikirjoituksien pohjalta.
  • Kuvina käytetään joko asiakkaan toimittamia kuvia (kuvien muokkaus tarvittaessa kuuluu pakettiin) tai yrityskäyttöön sallittuja kuvapankkikuvia.

Kauneudenhoitoalan asiantuntijaksi -paketti

649 €/kk (sis. alv 24%)

  • 2 blogikirjoitus n. 300-350 sanaa SEKÄ
  • 1 blogikirjoitus n. 500 sanaa
  • 9 somepäivitystä Facebookiin TAI Instagramiin blogikirjoituksien pohjalta.
  • Kuvina käytetään joko asiakkaan toimittamia kuvia (kuvien muokkaus tarvittaessa kuuluu pakettiin) tai yrityskäyttöön sallittuja kuvapankkikuvia.