Ahdistaako vanhat nettisivut, mutta ajatus pitkästä nettisivuprojektista ahdistaa vielä enemmän?

Kuvittele, jos saisit uudet nettisivut, blogin tai myyntisivun päivässä (tai kahdessa).

Tiedät varmasti, että uudet ja toimivat nettisivut auttaisivat sinua tavoittamaan oikeat ihmiset netissä ja muuttamaan heidät vierailijoista maksaviksi asiakkaiksi.

Mutta, jos olet kuten monet muut asiakkaistani niin…

 • Ajatus viikkoja kestävästä nettisivuprojektista ahdistaa.
 • Et halua käyttää aikasi edestakaisin viestittelyyn nettisivuista ja korjauksista.
 • Pelkäät, että sinun pitäisi ymmärtää ammattislangia.
 • Et tiedä, saatko nettisivuille kaiken tarvitsemasi, jos et osaa pyytää sitä erikseen.

Jos haluat saada uudet ja kauniit nettisivut julkaistua nopeasti ja ilman tuskailua niin minulla on sinulle ratkaisu.

Nettisivut Päivässä

Nettisivut Päivässä on tarkoitettu palvelu- ja digiyrittäjille sekä bloggaajille, jotka tarvitsevat uudet nettisivut, blogin tai myyntisivun, mutta eivät kaipaa pitkää projektia tai loputonta edes takaisin viestittelyä.

Nettisivut Päivässä sopii sinulle, jos

 • Itse tehty nettisivu ei enää palvele sinua ja olisi aika päivittää johonkin ammattimaisempaan.
 • Olet vasta aloittanut yrityksesi ja haluat saada ensimmäiset nettisivusi valmiiksi helposti.
 • Yrityksesi kehittynyt, mutta nettisivut eivät ole seuranneet perässä ja nyt sinulla olisi parempaakin tekemistä kuin sivujesi päivittäminen.
 • Digituotteesi olisi valmis myytäväksi, mutta myyntisivun tekeminen itse ei voisi kiinnostaa vähempää.
 • Haluat saada uudet nettisivusi pystyyn nopeasti, mutta käytät työaikasi mieluummin oman osaamisesi parissa.

Miten Nettisivut Päivässä etenee

Nettisivut Päivässä hinta

900 € + alv
1-2 sivun nettisivu, blogi (1 sivu ja blogiartikkelin pohja) tai myyntisivu

1500 € + alv
3-5 sivun nettisivu tai blogi (2-4 sivua ja blogiartikkelin pohja)

Nettisivun toteutus WordPressillä sovittuna ajankohtana, 30 päivän tuki sekä pääsy materiaalipankkiin, josta löydät ohjeet nettisivujesi sisällön päivittämiseen sekä tietoturvapäivityksiin.

Jokainen sivusto on erilainen, mutta sivuillesi voidaan lisätä toiveidesi mukaan esim. linkit sosiaalisen median tileihin, nettiajanvarauspalvelu (esim. Timma, Vello, BookSalon), yhteydenottolomake tai uutiskirjeen tilauslomake.

Pakettiin kuuluu tarvittaessa 3 kuvapankkikuvaa. 

Kaikille sivuille lisätään evästeilmoitus, tietosuojaseloste (teksti tulee sinulta), Google Analytics sekä RankMath SEO -hakukoneoptimointilisäosa.

Nettisivut Päivässä -paketin hintaan ei sisälly sivujesi domain (eli verkko-osoite) tai webhotelli. Suosittelen asiakkailleni Hostaanin webhotellia ja pystyt hankkimaan myös domainin heidän kauttaan. Saat minulta myös tarvittaessa neuvoja domainin ja webhotellin hankintaan.

Pakettiin ei kuulu yrityksesi brändin luominen, logo, tekstien kirjoitus tai tekstien hakukoneoptimointi. Sivustolle on kuitenkin asennettu hakukoneoptimointilisäosa, jonka avulla voit kehittää sisältöjesi hakukoneoptimointia.

Mikäli tarvitset nettisivuillesi lisää ominaisuuksia, kuten verkkokurssi- tai verkkokauppaominaisuuden niin ota minuun yhteyttä ja jutellaan tarkemmin, miten voin auttaa sinua.

Kyllä! Olen sinuun yhteydessä päivän aikana nettisivujesi edistymisestä ja pääset kommentoimaan sivuja työn edetessä. Pidämme yhteyttä toiveesi mukaan sähköpostin tai Whatsappin kautta ja voit lähettää minulle teksti- tai ääniviestejä ja kuvia tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse olla liimautuneena puhelimeesi koko päivää, mutta sinun tulisi olla tavoitettavissa kohtuullisen nopealla aikataululla, jotta pääsen etenemään työssäni. 

WordPressillä tehdyt nettisivut tarvitsevat aina vähintäänkin säännöllisiä WordPressin, teeman ja lisäosien päivityksiä, jotta sivujesi tietoturva pysyy kunnossa. 

Pakettiin kuuluu materiaalipankki, jossa löydät video-ohjeet sivustosi varmuuskopiointiin sekä päivityksiin.

Mikäli et halua hoitaa päivityksiä jatkossa itse, voit myös ostaa minulta ylläpitopaketin nettisivuillesi. Tarjoan sekä pelkkien tietoturvapäivitysten hoitamista että sisällön päivittämistä.

Ylläpitopaketti I

 • Pelkät tietoturvapäivitykset. Sisältää WordPressin, teeman ja lisäosien päivitykset viikoittain sekä sivuston varmuuskopioinnin päivittäin.
 • Hinta 29 € / kk + alv. Laskutetaan 3 kk välein.

Ylläpitopaketti II

 • Tietoturvapäivitykset sekä sisällön päivittäminen.
 • Sisältää WordPressin, teeman ja lisäosien päivitykset viikoittain sekä sivuston varmuuskopioinnin päivittäin.
 • Sisältää 30 min / kk sivuston sisällön päivittämiseen. Tämä voi sisältää esim. tekstien muutoksia, blogikirjoitusten julkaisua / ajastamista, kuvien vaihtoa.
 • Hinta 45 € / kk + alv. Laskutetaan 3 kk välein.

Kyllä! Saat pääsyn materiaalipankkiin, josta löydät ohjevideot nettisivujesi sisällön päivittämiseen. Olen myös tukenasi 30 päivän ajan nettisivujen valmistumisesta, mikäli sinulle tulee kysyttävää tai tarvitset apua.

Aloituskysely on toteutettu Airtablen avulla ja pitää sisällään paljon kysymyksiä yrityksestäsi, asiakkaistasi ja palveluistasi. Niiden tarkoituksena on auttaa minua saamaan mahdollisimman selkeä kuva yrityksestäsi ja siitä, mitä toivot nettisivuiltasi. Toivonkin, että vastaat kysymyksiin ajan kanssa.

Pyydän sinulta myös lisätietoja nettisivujesi teknistä toteutusta varten, riippuen siitä mitä kaikkia ominaisuuksia sivuillesi on tulossa. Toimitat nettisivujesi tekstit, kuvat, logon ja muut mahdolliset materiaalit Google Driven kautta.

Materiaalien ja lisätietojen saaminen viimeistään 5 päivää ennen sovittua nettisivujen toteutuspäivää on tärkeää, jotta voin lähteä toteuttamaan sivujasi täysillä niille varattuna päivänä.

Sinun on hyvä varata itsellesi ainakin kaksi viikkoa aikaa ennen sivujesi sovittua toteutuspäivää materiaalien tuottamiseen. Ota myös huomioon, että jos haluat käyttää nettisivuillasi valokuvaajan ottamia kuvia, kannattaa valokuvaajan varaamiseen ja kuvien saamiseen varata aikaa.

Jos sinulla on jo kaikki materiaalit valmiina, voit varata toteutuspäivän nopeammallakin aikataululla, mikäli vapaita päiviä löytyy.

Hoidetaan nettisivut pois tehtävälistaltasi