Muuta itse tehdyt nettisivusi majakaksi,
joka ohjaa jatkuvasti asiakkaita luoksesi

Kuulostaako tutulta?

 • Teit nettisivut ja nyt odottelet asiakkaita, mutta mitään ei tapahdu.
 • Ihmiset kertovat, etteivät ole ikinä törmänneet yrityksesi nettisivuihin.
 • Etsit nettisivujasi Googlen haulla ja löysit ne hakutulosten sivulta neljä. Viimeiseltä riviltä.
 • Itse tehdyt nettisivusi kaipaavat uudistusta, mutta et edes tiedä, mistä lähteä liikkeelle.

Loistavat nettisivut -verkkovalmennus on tarkoitettu palveluyrittäjille, jotka haluavat nettisivujensa tuovan heille lisää asiakkaita.

Ajattele, jos nettisivusi löytyisivät Googlen hakutulosten alkupäästä, kun asiakkaat hakevat palveluitasi. Ja jos kalenterisi täyttyisi helposti asiakkaista, jotka haluavat ostaa palveluitasi.

Haluan jakaa kanssasi askeleet, joilla muutat nettisivusi majakaksi,
joka ohjaa jatkuvasti asiakkaita luoksesi.

Loistavat nettisivut on 5 viikon verkkovalmennus, joka auttaa sinua tuomaan nettisivusi verkon syöväreistä ihmisten eteen ja muuttamaan heidät ostaviksi asiakkaiksi.

Nettisivuissa ei ole kyse vain teknisestä toteuttamisesta. Se, että sait nettisivusi julkaistua ei vielä riitä tuomaan sinulle asiakkaita.

Jotta asiakkaat löytävät sinut, pitää nettisivujesi tulla esille Googlen hakutulosten alkupäässä. Lisäksi sivujen pitää vakuuttaa kävijä ammattitaidostasi ja siitä, että juuri sinä pystyt auttamaan heitä.

Jos näistä jompi kumpi tai kumpikaan ei toteudu, nettisivusi eivät tuo sinulle asiakkaita. 

Sinun ei kuitenkaan tarvitse pähkäillä sivujesi kanssa yksin tai viettää aikaasi Googlen ja YouTuben ohjevideoiden seurassa.

Hei! Olen Miia Kuisma ja autan pienyrittäjiä saamaan unelmiensa nettisivut. 

Tykkään pitää langat omissa käsissäni ja teen paljon asioita yritystoiminnassani itse. Sen takia ymmärrän täysin yrittäjiä, jotka haluavat tehdä nettisivunsa itse.

Minulla kesti kuitenkin kauan ymmärtää, että itse tekeminen ei tarkoita, että en voi hankkia apua ja ohjeita.

Kun uskaltauduin hankkimaan tarvitsemani avun koulutusten ja valmennusten muodossa, sain oman yritystoimintani eteenpäin huomattavasti nopeammin.

Tiedän, että haluat saada nettisivusi tuomaan oikeasti asiakkaita ja tiedän myös, että sinäkin pystyt siihen, kun saat vähän apua!

Muutama fakta minusta

Olen liiketalouden tradenomi sekä kosmetologi.

Aloitin yrittäjyyteni kauneudenhoitoalalla.

Toimistokoira Helmin 12v. äiskä.

Mitä saat valmennuksesta

Mitä saat valmennuksesta

Kurssi antoi hyvän alkusysäyksen omien nettisivujen toteuttamiseen. Sain paljon sellaisia vinkkejä, joita en olisi tullut aloittelijana itse ajatelleeksi. Olin jo osannut ajatella sivujani asiakkaan kannalta, mutta siitä huolimatta kurssi auttoi näkemään omia sokeita pisteitä asiakasajattelussa. Miian tapa puhua on rauhallinen ja hän osaa sanoittaa tekniset asiat helposti ymmärettävässä muodossa.
Elina P.
Miialla on tosi paljon hyödyllistä tietoa, sain kurssilta paljon konkreettisia vinkkejä miten muuttaa kotisivuja paremmiksi.
Sari H.
Miian tapa kertoa asioista on helposti ymmärrettävää ja tehtävät auttoivat vielä soveltamaan oppeja omalle kohdalle. Miia on henkilönä ystävällinen ja lämminhenkinen ja tuntui, että hän otti kurssilaisten esittämät kysymykset heti asiakseen selvittää ja vastasi niihin nopeasti ja seikkaperäisesti, mutta kuitenkin selkeästi, eli liikoja selittelemättä mitään turhaa. Voin lämpimästi suositella Miian nettisivukurssia yrittäjille, jotka pakertavat omien sivujensa parissa ja kaipaisivat siihen ulkopuolista tsemppiä ja näkökulmaa mitä asioista pitäisi osata ottaa huomioon.
Petra H.

Loistavat nettisivut -verkkovalmennuksessa on tarkoitettu sinulle, jos

 • olet tehnyt nettisivusi itse, mutta sinusta tuntuu, että niistä puuttuu se jokin
 • haluat nettisivujesi tuovan sinulle asiakkaita
 • tahdot nettisivujesi tulevan paremmin esille Googlessa ilman maksettuja mainoksia

Loistavat nettisivut -verkkovalmennuksen lopussa sinulla on kauniit nettisivut, jotka sopivat brändiisi ja tuovat sinulle asiakkaita.

100 % tyytyväisyystakuu

Maksa valmennus tänään ja hyödynnä ensimmäiset 14 päivää nähdäksesi, mitä Loistavat nettisivut todella pitää sisällään. Tee sitten päätös, haluatko tehdä itsellesi todella loistavat nettisivut.

Mikäli et ole tyytyväinen, palautan sinulle valmennuksen hinnan kokonaisuudessaan. 100 % tyytyväisyystakuu on voimassa, kun ilmoitat 14 päivän sisällä valmennuksen alkamisesta, että et halua jatkaa valmennuksessa.

Kurssi oli suunnitelmallinen ja eteni mielekkäässä järjestyksessä. Asiat tulivat esille vaiheittain, jolloin niitä oli helppo omaksua. Pidin vetäjän rauhallisesta ja asiallisesta esiintymisestä, ja hänen asiantuntemuksensa vakuutti. Opiskelun etenemisestä informoitiin hyvin. Osallistujana tiesin, miten, missä ja milloin mitäkin tapahtuu. Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä oli runsaasti, ja kurssin tehtävät olivat tarkoin mietittyjä ja käytännönläheisiä. Vetäjästä näkyi halu auttaa muita ja jakaa tietojaan ja kokemuksiaan. Kurssi avasi silmät näkemään, mitä asiakaslähtöisyys tarkoittaa nettisivujen suunnittelussa.
Virpi P.
Miia osaa kertoa selkeästi nettisivujen perusasioista. Kurssi sopii meille, jotka haluamme itse tehdä asioita ja muuttaa sivujamme paremmiksi tai luoda omat sivut kokonaan. Hyvä koulutus, jonka käytyä tietää mihin verkkosivujen luomisessa tulisi kiinnittää huomiota.
Isa
Miialla oli hyvin selkeä tapa esittää asioita. Vaikka monta asiaa oli tuttua, Miia toi ne ehkä hieman uudella tavalla esiin tai toi jonkun uuden näkökulman niihin, joten sain uusia ideoita ja vinkkejä kurssilta. Jos olet alkumetreillä nettisivujesi kanssa, niin tämä on tiivis hyvä aloituspaketti sivujen pohdintaan.
Outi P.
Pidin erityisesti yksityiskohtaisista ja käytännöllisistä neuvoista, joita pystyi soveltamaan käytäntöön. Sain kurssilta selviä ja suoria neuvoja ja ohjeita miten kehittää sivuja ja mitata niiden toimivuutta.
Pitja S.
Miia selittää asiat ihanan rauhallisesti ja maanläheisesti. Kurssilla käydään läpi loogisessa järjestyksessä kaikki nettisivujen rakentamiseen liittyvät asiat. Kannattaa varata aikaa kurssiin ja tehdä tehtävät ajallaan, koska niistä on oikeasti hyötyä oman sivuston kehittämisessä.
Tarja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon aikaa minulta vaaditaan?

Sinun kannattaa varata viikossa 1-2 tuntia viikon sisällön läpikäymiseen ja käytäntöön viemiseen. Lisäksi pidämme viikottain 1 tunnin mittaisen ryhmävalmennuspuhelun Zoomin kautta. Ne eivät ole pakollisia, mutta niihin kannattaa osallistua, jotta saat henkilökohtaista tukea minulta. Valmennuspuhelut nauhoitetaan eli jos et pääse paikalle livenä, voit katsoa nauhoitteen myöhemmin.

En käytä WordPressiä vaan olen rakentanut nettisivuni Wixillä / Squarespacella / Webnodella. Sopiiko Loistavat nettisivut minulle silti?

Kyllä. Valtaosa läpikäymistäni asioista on toteutettavissa huolimatta siitä, mitä alustaa olet käyttänyt nettisivujesi rakentamiseen. Ota kuitenkin huomioon, että käytännön teknisiä neuvoja sivujen rakentamisesta en pysty antamaan kuin WordPressille.

Minulla on verkkokauppa / suunnittelen verkkokauppaa. Sopiiko Loistavat nettisivut minulle?

En käy valmennuksessa erityisesti läpi verkkokaupan toteuttamista tai siihen liittyviä erityispiirteitä. 

Miten ja missä muodossa saan koulutusmateriaalit?

Materiaalit julkaistaan kurssialustallani, jonne saat tunnukset ostaessasi koulutuksen. Materiaalit julkaistaan aina kyseisen viikon maanantaiaamuna. Materiaali on video- ja pdf-muodossa. Ryhmävalmennuspuhelut pidetään Zoomin kautta torstaisin vuoroviikoin klo 10-11 ja klo 17-18. Valmennuspuheluiden nauhoitteet tulevat kurssialustalle katsottaviksi, mikäli et pääse paikalle livenä.

Kuinka nopeasti näen tuloksia sivujeni Google-näkyvyydessä?

Kukaan ei voi kertoa sinulle varmasti, kuinka nopeasti ja mille sijalle nettisivusi nousevat Googlessa. Autan sinua ottamaan huomioon mahdollisimman laajasti asiat, jotka vaikuttavat sivujesi sijoittumiseen Googlen hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi on kuitenkin pitkäjänteistä työtä, jossa tuloksia ei voi luvata päivissä.

Olen jo tehnyt nettisivuni. Voinko silti tulla valmennukseen?

Kyllä, valmennus sopii myös olemassa olevien nettisivujen parantamiseen.

Minkälaista tukea tarjoat valmennuksen aikana?

Valmennuksen aikana pidämme viikottain 1 tunnin ryhmävalmennuspuhelun. Siellä vastaan kurssilaisten kysymyksiin ja sinun on mahdollista kysellä minulta apua livenä. Lisäksi kurssilaisilla on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit myös esittää minulle kysymyksiä. Otan kurssille maksimissaan 10 opiskelijaa, jotta voin varmasti auttaa kaikkia mahdollisimman hyvin ja auttaa juuri sinun nettisivujesi kanssa.

Saanko kaiken materiaalin heti?

Materiaali julkaistaan viikoittain, aina maanantaiaamuna. Tällä haluan varmistaa sen, että opiskelijat käyvät varmasti joka viikon materiaalin läpi eivätkö hyppää tärkeiden osasten ohi.

Kuinka pitkään minulla on pääsy materiaaleihin?

Sinulla on pääsy materiaaleihin 1 vuoden ajan valmennuksen alkamisesta.

Loistavat nettisivut -verkkovalmennus

 • Viikko 1: Ankkuroi brändisi
  Mennään syvälle yrityksesi brändiin ja asiakkaaseen, jotta sivusi puhuttelevat varmasti oikeita ihmisiä.
 • Viikko 2: Hakukonenäkyvyyden perusta kuntoon
  Opit, mitä hakukonenäkyvyys oikeasti on ja miten se auttaa sinua saamaan nettisivusi asiakkaiden eteen.
 • Viikko 3: Viesti asiakkaallesi
  Autan sinua kirjoittamaan nettisivuillesi sisällön, joka puhuttelee asiakastasi, jotta hän haluaa ostaa juuri sinulta.
 • Viikko 4: Tyylikkäät ja selkeät nettisivut
  Opastan sinua tekemään nettisivujesi ulkoasusta tyylikkään ja brändiäsi vastaavan, jotta sivusi antavat asiakkaillesi ammattimaisen kuvan ja ne ovat selkeät ja helpot käyttää.
 • Viikko 5: Nettisivut asiakkaiden eteen
  Opit, miten saat parannettua nettisivujesi sijoitusta Googlessa, jotta saat aina uusia asiakkaita.
 • 5 ryhmävalmennuskertaa
  Pidämme joka viikko torstaisin (vuoroviikoin klo 10-11 ja klo 17-18) ryhmävalmennuksen Zoomin kautta, jotta voin varmasti auttaa kaikkia osallistujia yksilöllisesti. Ryhmävalmennuksista tulee myös nauhoite, jonka voit katsoa mikäli et pääse livenä paikalle.
 • Kurssilaisten oma Facebook-ryhmä
  Pääset mukaan kurssilaisten omaan, suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä minulle sekä tutustua toisiin ryhmäläisiin.

Early Bird hinta 279€ (sis.alv) voimassa 26.8. asti.
Verkkovalmennukseen otetaan vain 10 osallistujaa!

Normaalihinta 379 €

Loistavat nettisivut -verkkovalmennus alkaa 13.9.2021.

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

Oletko valmis tekemään itsellesi nettisivut, joista olet ylpeä ja jotka tuovat sinulle asiakkaita?

Jos sinulla on kysymyksiä verkkovalmennukseen liittyen, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteella miia@miiakuisma.fi.

Ovet Loistavat nettisivut -verkkovalmennukseen eivät ole tällä hetkellä auki. Jätä alla yhteystietosi niin saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun ovet avautuvat jälleen!